Подяка директору та педагогічному колективу гімназії № 9

Подяка директору та педагогічному колективу гімназії № 9
  •  Україна вшановує своїх полеглих воїнів у війні з росією 23 травня. День Героїв, особливе свято, його провели у міському будинку культури.
  • Побувавши на заході і знаючи, що в ліцеї 5 відкрили Куточок пам’яті, дружина загиблого воїна, Ірина звернулась до директора навчального закладу, де навчався її чоловік, щоб у гімназії № 9 також відкрити дошку пам’яті.

При зустрічі з директором вона була приємно вражена та звернулась до нашої редакції з проханням висловити слова вдячності, Олегу Борисовичу та всьому педагогічному колективу. Передаємо її лист мовою оригіналу.

 «Доброго вечора.

Вибачте будь-ласка, що так пізно пишу….але не можу стриматись.

Відео дня

Я відвідавши школу номер 9, я побачила те, про що й не знала до цього дня!

При вході до школи, всередині закладу вони облаштували куточок, де висвітлені світлини їхніх випускників, які стоять зараз на захисті нашої держави, В школі памʼятають загиблих випускників, і навіть є світлини людей які не є випускниками цієї школи, а просто є жителями с.Козятин та с. Іванківці.

Я настільки вражена, що не передати словами……

І не було висвітлення цього у соцмережах чи офіційних відкриттів, не було розголосу, що ось ми таке зробили….

Тому, що це настільки щиро і від душі, з такою вдячністю до наших захисників!

Чи можна через газету RIA Козятин» висловити свою вдячність директору Олегу Борисовичу та всьому педагогічному колективу цієї школи від себе особисто і хлопців, які воюють.

Можна і фото додати самої дошки, бо сама сфотографувала і почала скидати хлопцям, яких знаю особисто, які там навчались з описом, що школа знає, що вони боронять нас, що вони служать і ними пишається….то всі наші захисники в шоці від такої інформації, бо вони ніхто цього не знали і тільки побачили це тепер….розповіла про заходи, які проводять у цій школі, де теж згадують їх усіх.

Вони одноголосно кажуть: «що їм дуже приємно це чути і бачити, знати що їх памʼятають хоч давно вже, як закінчили школу та їх це неабияк вразило та додало якоїсь впевненості та великої підтримки.

Описала так як є!  …..»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up