Подолали 1500 кілометрів дороги. Завезли хлопцям дрони, буржуйки, харчі, сітки і це ще далеко не все

Подолали 1500 кілометрів дороги. Завезли хлопцям дрони, буржуйки, харчі, сітки і це ще далеко не все
  • Волонтер з Самгородоцької громади Василь Лопушан опублікував допис, в якому розповідає про поїздку на лінію фронту до захисників-земляків.
  • Загрузили повні машини допомоги — доставили 10 дронів, Apv, 8 приладів нічного бачення, 2 павербанки, 2 тонометри, 1 зарядний пристрій, комплект зимових шин, запаску на газ-66 , маскувальні сітки, теплі речі, сухі борщі, супи, 2 буржуйки, окопні свічки, копченості, мед, сало, яблука, лимони, салати домашнього приготування тощо.
  • Також Василь додав до допису відео, на яких наші воїни дякують всім волонтерам та небайдужим за такі потужну підтримку

— Велика подяка усім, хто долучився: Махновецький Борщ, церква Спасіння, ЄХБ Відродження, громадам Зозулинецького, Дубовомахаринецького, Журбинецького старостатів, Ірині та Володимиру Захарчукам, Марині Задорожній, Лесі Гладишко, Віктору Бернову, Денису Лесику, Олександру Коломійцю, — пише Василь Лопушан.

Також він висловлює надзвичайну подяку директору СТОВ «Світанок» Миколі Мельнику за придбання дронів на суму в 120 тис. грн. та Вівсянецькій громаді, яка надала 13 тис. на дрони, а також Журбинецькій громаді за надані 20 тис. грн. на придбання шин та павербанків.

Вдячні волонтери та захисники водіям Вячеславу Фалатюку та Юрію Рай, які в екстремальних умовах, в хуртовину, по суцільній ожеледиці, при температурі мінус 25 градусів своїм волонтерським бусом подолали 1500 кілометрів дороги.

Відео дня

— Наші земляки, які несуть службу на північних кордонах (з відомих причин) ні номер частини, ні їх локацію назвати не можу, перебувають у дуже суворих погодних умовах і наша підтримка дуже доречна, за що від них усім, хто долучився велика подяка, — додає Василь

Читайте також:

Андрій Цьох у бою втратив ногу та частину стопи. На лівій руці — лише мізинець. Потрібні кошти

Козятинчанам, що воюють на Бахмутському напрямку, терміново потрібні далекоміри та тепловізори

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олег Петров

    Не проте думайте друзі ауууу, моліться Богу і оплакуйте свої мерзоти і можливо Бог змилостивиться над нами мерзенними і грішними, прости і помилуй нас Господи!!!
  • Светлана Воронова

    Найкращі!!!
  • Наталия

    Дуже добре, але для чого перечислять? Щоб ворог знав?
  • Анна Веремій

    Молодці

keyboard_arrow_up