Подарували волонтерам 400 кілограмового кабана

Подарували волонтерам 400 кілограмового кабана
  • Двометровий кабанчик трохи завдав клопоту господарю Олегу Лавренюку з Пляхової. То вагів на такого велетня не знайшлося, то чотириногий  сильно
  • втомився, коли його на транспорт вантажили. Живий вантаж доправили ініціативній групі «Міцний тил».
  • Далі все було справою техніки

Цю історію нам розповіла волонтер і член ініціативної групи «Міцний тил» Ольга Пирогова з села Іванківці. Подарував кабана брат захисника України, який воює на фронті. Ольга дякує місцевим спеціалістам, які розібрали кабанчика. 

— Кілограм 100 забрав Владік Тучак до своєї коптильні. Першу партію 40 кг він вже приніс, завтра почне коптити другу партію. Остальне сало ми засолили. М’ясо йде на голубці, росольник, борщ, кашу. Вже з цього поросяти ми не тільки зробили продуктові пакети, а вже й відправили посилки на Харківський і Лиманський напрямок. Сьогодні ми зліпили 200 пакетів голубців. 

Відео дня

— Скільки дівчат в понеділок працювали і чи були дівчата з Непедівки і Пузирок?

— З ініціативної групи «Майбутнє» дівчат не було. Приїхала Іра Зегля з Зозулинець з своєю подругою Альоною, були наші постійні помічники Таня Татьяненко, Надя Тіхач і її невістка Іра. Були обидві моїх куми Інна та Ольга, моя сусідка Тамара і наймолодший помічник 3-річний Давид. 

— Владик (учень гімназії №9, який завжди передає щось для захисників) щось буде пекти для хлопців цього разу? 

— Він завжди щось випікає до купленого, але цього разу купляти солодощі не будемо. Іра Зегля привезла з Зозулинець передачу від отця Івана, привезли передачі наші отець Василь і отець Роман. Солодощів вистачає. Щодо сала, то і його також відправимо хлопцям найближчим часом. 100 кілограм Владік закоптить і 10 відер сала Катя засолила. Користуючись випадком хочу подяку своєму напарнику по поїздках до хлопців Миколі Касьяну. Кабана нам подарували за його участі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (208)
  • Надежда Блоха-Сущенко

    Добрячий кнур
  • Olga Akulenko

    А мне жалко ваську..
  • Кожухарь Лариса

    Отакі й були свинки українські в наших дідів.
  • Лідія Салдецька

    Щіро дякую , що в Вас є момент допомогти Нашим Захисникам !!!

keyboard_arrow_up