Почесні грамоти та грошові відзнаки: лікарів Козятинської ЦРЛ привітали з професійним святом

Почесні грамоти та грошові відзнаки: лікарів Козятинської ЦРЛ привітали з професійним святом
  • Сьогодні, 7 жовтня — Міжнародний день лікаря. Свято, яке підкреслює важливість медичних працівників для людства. Це найкращий привід, щоб привітати їх усіх та подякувати за самовіддану працю.

З цією метою сьогодні у актовій залі Козятинської ЦРЛ адміністрація та профспілка медичного закладу привітали із прийдешнім святом усіх причетних.

— Дорогі лікарі! Дякую за вашу працю, ваш вибір професії та кожне збережене життя. Ваша робота — це щоденна боротьба за життя і здоров’я людей, а ваша самовідданість — справжній приклад мужності і доброти. Нехай ваші дні будуть сповнені вдячних пацієнтів, а труднощі легко долаються завдяки вашій мудрості і досвіду. Миру вам, затишку і незмінної віри у добро!», — зауважила директор лікарні Оксана Забазнова (пишуть на сторінці Козятинської ЦРЛ).

Лікарям побажали сили, терпіння і любові до роботи

Відео дня

— Адже тільки той, хто щиро любить таку складну роботу, зможе з нею впоратися, — додав голова профспілкової організації закладу Іван Трач.

З нагоди професійного свята від профкому та адміністрації медичного закладу лікарів нагородили Почесними грамотами та грошовими відзнаками.

Нагадаємо, як Козятинські хірурги приймали вітання з професійним святом

Читайте:

Козятинська ЦРЛ у трійці лідерів серед районних закладів охорони здоров’я Вінниччини

Відзнакою «Почесний ветеран» нагородили лікарів ЦРЛ

У Козятинській ЦРЛ запрацював КТ-апарат. Що варто знати та як записатися

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up