Перемогли “Поклик серця” та ветерани федерації футболу

Перемогли “Поклик серця” та ветерани федерації футболу

Лідери зіграли результативну нічию

Субота 19 січня розділила любителів спорту на два табори. Одні пішли на Водокачку спостерігати за пірнальниками в ополонку. Інші надали перевагу футбольним пристрастям зустрічі лідерів Кубка Козятина. Були такі, які разом з газетою “RIA- Козятин” встигли на два фронти.

Крім зустрічі “Поклику серця” з громадською спілкою міської федерації футболу, в цей день грали ще й футбольні пари .“Бабур-буд” зустрічався з “Факелом”. А команда Сергія Курінного грала з “Маяком” села Глухівці. Покращили свої показники в графі “забиті м’ячі” футболісти махнівського “Колоса”. Вони отримали результативну перемогу з рахунком 5:0 над командою нового стилю, яка знялася з розіграшу.

Відео дня

Першими на спортивний манеж залізничного училища вийшли будівельники та “Факел”. Почалася гра із спортивних неприємностей. Гравці “Факела” вийшли на поле в три польових гравці. “Бабур-буд” не хотіли користатися подарунком долі і, як жест добропорядності, зняли при рахунку 3:0 і свого футболіста. Так і проходив майже весь перший тайм в форматі 4 на 4. Кінцівку першого тайму і всю другу половину зустрічі команди вже грали в повних складах. Підсумок цієї зустрічі 19:3 на користь будівельників.

В наступному поєдинку “Маяк” (Глухівці) переміг команду Сергія Курінного з рахунком 6:3  А в двобої лідерів турніру “Поклику серця” та міської федерації футболу міг визначитися одноосібний лідер турніру.Та команди зіграли результативну нічию з рахунком 5:5 чим зберегли подальшу інтригу щодо лідерства.

Після проведених 5-ти турів команди розташувалися в такій послідовності. Молодь “Поклик серця” та ветерани федерації футболу ділять 1-2 сходинку. У них по 13 очок. На 3 місці “Бабур-буд”, у них 12 пунктів. На четвертому місці “Маяк”, у них 9 балів.

П’яте - шосте місце ділять “КСВ” та “Факел”. Замикає турнірну таблицю махнівський “Колос”. Залишилось зіграти ще два тури.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up