Перехід на платформу Датахаб: споживачів електроенергії просять перевірити персональні дані

Перехід на платформу Датахаб: споживачів електроенергії просять перевірити персональні дані
  • У зв'язку з переходом на єдину енергетичну базу даних – інформаційно-комунікаційну платформу Датахаб, споживачів електроенергії закликають звернутися до своїх Центрів обслуговування клієнтів (за територіальним розташуванням) та надати персональні дані власника особового рахунку (серія і номер паспорта, ідентифікаційний код, номер телефону).
  • Адже можуть бути помилки при здійсненні нарахувань.

Про це повідомляє ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ"

Як йдеться у дописі, незабаром уся Україна переходить на єдину енергетичну базу даних – інформаційно-комунікаційну платформу Датахаб (постанова НКРЕКП №604 від 14.06.2022). За допомогою централізованої платформи відбуватиметься інформаційний обмін даними комерційного обліку (показами лічильників). Це стосується як побутових, так і малих непобутових споживачів.

Тобто, після повноцінного запуску Датахаб дані про ваше споживання електричної енергії завантажуватимуться до єдиної всеукраїнської бази, і вже звідти їх будуть брати електропостачальники для того, щоб сформувати рахунки за спожиту електроенергію.

Відео дня

—Тому ми закликаємо споживачів ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» звернутися до своїх Центрів обслуговування клієнтів (за територіальним розташуванням) та надати персональні дані власника особового рахунку (серія і номер паспорта, ідентифікаційний код, номер телефону). Пам’ятайте, що у разі відсутності або невідповідності даних можуть виникати помилки при здійсненні нарахувань.ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» запевняє, що будь-яка обробка наданої інформації відбуватиметься із чітким дотриманням Закону України «Про персональні дані», — йдеться у повідомленні

Читайте також:

Під час війни тарифи на газ для населення не зміняться

У Козятині змінили тариф на вивезення та захоронення сміття. Скільки платитимемо? (Оновлено)

У платіжці за газ нулі. Газовики кажуть — у вас новий постачальник

Від пенсії до пенсії, від зарплати до зарплати. Чи знайдуть люди кошти на новий тариф?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up