Відправили «сухі» борщі від Махнівецьких господинь та маскувальні сітки від Дубовомахаринецьких дівчат

Відправили «сухі» борщі від Махнівецьких господинь та маскувальні сітки від Дубовомахаринецьких дівчат
  • Наші невтомні волонтери не перестають допомагати в тилу мужнім захисникам. От і цього разу передали на фронт чимало всього необхідного. Це і маскувальні сітки, і смаколики, і медичні засоби тощо.
  • Про чергову відправку відзвітувала голова громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» Олена Іванчук

— Про неймовірних дівчат з Дубових Махаринець згадую практично у кожному звіті. Ось і зараз, як тільки отримали основу — одразу за кілька днів відплели дві танкових сітки. А ще вони постійно допомагають своїм землякам, які захищають нас з вами. Тож і на цей раз громада зібрала для своїх хлопців багато необхідного для несення служби, а Нова Пошта забезпечила швидку доставку допомоги. Ще одна посилка поїхала для військових медиків — палких прихильників супів та борщів від Махнівецьких господиньок, — написала Olena Ivanchuk

Ще три відправки — це замовлені сітки (для 43, 93 бригад та екіпажів аеророзвідки Армії SOS), відплетені в Махнівецькій, Флоріанівській, Пиковецькій школах, Козятинській гімназії №9, МВПТУЗТ, командою Людмила Попович.

Відео дня

— Відправили і новий для нас виріб — гібрид кікімори та маскнакидки, виготовлений у Вовчинецькій школі. З нетерпінням очікуємо відгуки від бійців. До сіток додались смаколики, які щедрими руками поділилась Ірина Дигай ( а скільки там всього, окрім супів та борщів — м'ясні консерви, мед, цукерки та печиво, чай, кава та чарівні цілющі мазі!). Дякуємо усім землякам, які привозять та приносять допомогу та махновецьким дівчатам, які то все збирають, пакують та готують.

А ще «маленька» посилочка на 93 допакована подушками від Козятинської гімназії №9, та так, що ледь закрили Flat box. Не втомлюємось дякувати Nova Poshta Humanitarian. Для мотивації ділимось отриманим фотозвітом про те, як служать наші сіточки. Тож, готуємось у наступ. Основа є (ще один мішок основи нам закупили аграрії — Анатолій Дроздович та Михайло Мельник). Обрізків, завдяки нашим швейникам, теж вдосталь — підсумувала Олена Іванчук

Читайте також:

«Хлопці щиро дякують за допомогу. Дуже стомлені, але сповнені рішучості в боротьбі за наш народ»

Нашим захисникам передали сітки, медичні ноші, електрожилети, одяг-трансформер. Потрібно ще

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up