“Партію Вінничан” створив наш земляк, козятинчанин Микола Філонов (Пресслужба “Партії Вінничан” )

“Партію Вінничан” створив наш земляк, козятинчанин Микола Філонов (Пресслужба “Партії Вінничан” )

Козятину завжди було ким пишатись, тут народились і сформувались багато успішних особистостей.

Ось і на політичному олімпі України в цьому році з’явилась перша і єдина політична партія, засновником якої став уродженець Козятина – Микола Філонов.

Він народився і виріс в нашому місті. Тут жили його батьки, родом з Козятина і його дружина Анна Філонова та її родина. Закінчив ЗОШ №1 та нашу музичну школу. Після 9-го класу вступив до навчального закладу у Вінниці.

Має педагогічну та економічну освіту. Займався підприємницькою діяльністю, згодом став засновником та керівником низки місцевих та всеукраїнських ЗМІ. Має досвід державної служби – працював радником губернаторів Вінниччини (2014-2017 роки). Проживає у Вінниці. Часто буває в нашому місті.

Відео дня

Багато хто з козятинчан пам’ятає вибори 2012 року, коли при владі в країні був режим Януковича та «партія регіонів». На тих виборах Микола Філонов балотувався самовисуванцем до Верховної Ради по нашому 13 округу і попри шалений тиск влади та традиційні методи боротьби «біло-блакитних» з конкурентами, він тоді відкинув власні політичні амбіції і підтримав кандидата від «Об’єднаної опозиції» Миколу Катеринчука, на користь якого зняв свою кандидатуру і публічно підтримав, щоб унеможливити перемогу на окрузі провладного кандидата Петра Юрчишина. Тоді перемогла опозиція. І не програв Козятин.  А вже згодом бізнесмен з Хмільника Юрчишин взяв реванш, «виграв» вибори до парламенту, як виграв то вже інше питання, а ще через деякий час Козятинський район приєднали до Хмільника, а місто Козятин втратило статус районного центру.

Чи сталось би таке примусове об’єднання, якщо б на виборах до Верховної Ради Козятинщина обрала би Катеринчука, чи нашого земляка Філонова, у разі його балотування? Переконані, що Козятин не втратив би статус районного центру.

А тепер давайте задамо собі питання. А які політичні партії сьогодні балотуються до Козятинської міської та Вінницької обласної ради? Хто їх лідери, де вони народились, де вони проживають? Чиї інтереси їм цікаві? Києва, Львову, Донецька, Волині, Чернігова, Одеси, Кривого рогу?

Хтось з лідерів цих партій ніколи не був і не приїде в Козятин, навіть на виборах. Окремі політичні лідери, наприклад вихідці з «95 кварталу», лише висміювали наше місто і називали його «Козлятин» у своїй гумористочній передачі. Всі вони будуть дбати про свої особисті інтереси, інтереси своєї партії, або тієї території де вони народились, чи проживають.

І лише засновник та голова «Партії Вінничан» - наш земляк Микола Філонов, який народився, живе і буде жити на Вінниччині і його команда «Партії Вінничан» – це наша єдина можливість лобіювати та відстоювати інтереси не тільки нашої рідної області, а й нашого міста, та вже колишнього району.

Не дарма гасло «Партії Вінничан» на місцевих виборах – «Нам тут жити». З цим же гаслом балотувався козятинчаниин у Верховну Раду в 2012 році, тоді не всі його зрозуміли, можливо зараз, після всього що сталось з нашим містом та районом, цей заклик не тільки почують, а й усвідомлять та підтримають всі козятинчанини? Бо, зрештою, більшість політичних гастролерів забудуть про Козятинщину на наступний день після виборів, багато з них навіть «дякую» не скажуть за наші голоси, а НАМ З ВАМИ ТУТ ЖИТИ!

25 жовтня у всіх бюлетенях голосуємо за себе, за Козятин і за першу місцеву партію Вінницької області, за «Партію Вінничан»!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up