«Оприлюднимо боржників». Пиківчан закликають сплатити за воду та не перекривати її без попередження

«Оприлюднимо боржників». Пиківчан закликають сплатити за воду та не перекривати її без попередження
  • Голова Пиковецького старостинського округу Козятинської міської територіальної громади Олена Борчаківська звернулася до членів кооперативу «Водограй»
  • Закликає сплатити кошти за врізання у кооператив. Також вона повідомила — на цьому тижні проведуть перевірку лічильників. Боржники будуть оприлюднені.

 — Шановні жителі громади с. Пиковець. Це звернення стосується членів кооперативу «Водограй». Шановні користувачі, я до Вас зверталася на зборах які проводилися громадою так само касир казала, Що Ви маєте право проводити воду тільки після того як будуть сплачені всі кошти за врізання у кооператив. На зборах необхідно узгоджувати дане питання і протокол має бути! Що з цього всього не зрозуміло?! Також, люди запам'ятайте! Не треба Вам самим лізти до колодязів, а тим паче перекривати воду без попередження, — написала Олена Борчаківська у групу Життя Пиковець

Також голова наголосила — будь які питання, які стосуються водопостачання мають узгоджувати з головою кооперативу «Водограй» та із членами комісії.

На цьому тижні проведуть перевірку лічильників, боржники будуть оприлюднені.

Відео дня

— Особисто вважаю і думаю, що багато хто зі мною погодиться стосовно того, що 12 тис. на даний час за підключення дуже мало. Адже у 2019 році курс долара був один і люди останнє віддавали, заходили у борги щоб мати водичку, а зараз це майже дарма. Я сподіваюсь, що члени Кооперативу переглянуть ціну за підключення водопостачання враховуючи теперішню ціну

Читайте також:

Вода у Іванківцях є не у всіх, а кошти на рахунках кооперативу вже вичерпані

Вода у Іванківцях з минулої весни тхне водоростями та мулом

Махнівське «Джерело» має заборгованість за спожиту електроенергію. Жителів просять заплатити за воду

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up