Обіцяють підвищити пенсії

Обіцяють підвищити пенсії

Тим людям, які мають великий трудовий стаж, але через маленькі заробітні плати отримують малі пенсії, дадуть надбавку.

- Це буде наступний етап пенсійної реформи, — розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. — Для цього необхідно внести зміни до чинного законодавства. Уже є звернення Президента України до уряду з цього питання, є відповідні ініціативи уряду. Абсолютно несправедливою є ситуація, коли люди з великим страховим стажем у жовтні минулого року отримали мінімальні, тобто мізерні, надбавки до пенсії.

Усе залежить від фінансової спроможності української економіки, від наявності фінансового ресурсу Пенсійного фонду України. Це питання досить масштабне, яке включає і розвиток економіки, і легалізацію заробітної плати, легалізацію тіньової зайнятості, і динаміку надходжень до Пенсійного фонду. Якщо всі ці чинники складуться і буде в наявності реальний ресурс, то ще в цьому році можливе зростання пенсій.

На Вінниччині з 2 серпня розпочалось фінансування пенсій на цей місяць

Відео дня

Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області повідомляє, що з 2 серпня поточного року розпочато фінансування пенсій поточного місяця.

Так, за перший день фінансування на виплату пенсій спрямовано 51,9 млн грн, що становить 5% місячної потреби.

Пенсійні виплати будуть здійснюватися банківськими установами та підприємствами поштового зв’язку з 4 до 25 серпня поточного року.

Усього упродовж місяця на виплату пенсій буде спрямовано більше одного мільярда грн.

Максим Українець

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up