Новопризначений голова ОДА Сергій Борзов відвідав Козятинщину. Де був і що бачив?

Новопризначений голова ОДА Сергій Борзов відвідав Козятинщину. Де був і що бачив?
  • Сьогодні, 10 липня 2020 року, новопризначений голова Вінницької ОДА Сергій Борзов відвідав Козятинщину
  • Побував на сміттєсортувальному комплексі, в Козятинському обласному соціальному центрі матері та дитини та завітав в амбулаторію загальної практики сімейної медицини у Білопіллі.

 

Під час робочої поїздки до Козятинського району голова облдержадміністрації Сергій Борзов ознайомився з роботою сміттєсортувального комплексу, що знаходиться на території Пляхівської сільської ради.

Зазначимо, що проєкт було розпочато ще у 2017 році. Загальна вартість будівництва становить 14 млн. грн. Робота комплексу передбачає комбіноване сортування (ручне та механізоване) з виділенням відходів чорних та кольорових металів, склотари, пластмаси, дерева та паперу.

Відео дня

«Підприємство дуже гарно працює. По-перше, дякую жителям Козятина за те, що вони сортують сміття. Це справді дуже важливий крок у напрямку збереження довкілля та підвищення якості життя до європейського рівня. Особливо приємно те, що цю сміттєсортувальну лінію побудував Барський машинобудівний завод, який знаходиться на території області. Переконаний, що на цьому підприємстві із радістю прийматимуть замовлення на побудову таких сортувальних комплексів від об’єднаних територіальних громад, які остаточно сформуються на завершальному етапі реформи децентралізації», - зауважив Сергій Борзов (пишуть на сайті РДА)

Прибув Сергій Борзов і до Козятинського обласного соціального центру матері та дитини. Не зпустими руками. Плануючи поїздку до району, очільник регіону взяв до уваги прохання керівництва закладу сприяти в обладнанні дитячого майданчика. Тож сьогодні, заклад отримав нове обладнання –дитячу гойдалку, карусель та пісочницю, які даруватимуть дітям радість дозвілля.

Сергій Борзов позитивно оцінив роботу фахівців центру та підкреслив, що вони виконують надзвичайно важливу функцію – допомагають матерям з малолітніми дітьми та вагітним жінкам у складних життєвих обставинах, підтримують та здійснюють їх соціальний супровід. Зокрема, допомагають підшукати житло, роботу, налагодити всі належні дітям виплати.
На переконання очільника регіону одним із пріоритетів роботи ОДА має бути підтримка таких закладів і максимальне сприяння у їх роботі.

Відвідав голова ОДА і амбулаторію загальної практики сімейної медицини в Білопіллі


Поспілкувавшись із медперсоналом та оглянувши об‘єкт будівництва очільник області виявив цілу низку суттєвих недоліків, так, в амбулаторії не фільтрується і має дуже неприємний запах вода, не працюють витяжки.
Не зволікаючи, керівник регіону зателефонував підряднику. Отримав відповідь, що об’єкт комісійно обстежено та 90 % недоліків виправлено. Підрядник попросив дати тижневий термін на ліквідацію проблем.


«Я просто так не відстану, всі недоліки мають бути негайно виправлені!» — прокоментував ситуацію Сергій Борзов.
Нагадаємо, Білопільська амбулаторія загальної практики сімейної медицини - одна із 15 амбулаторій, будівництво яких в області здійснювалося на умовах співфінансування державного та місцевих бюджетів. Амбулаторія обслуговує 2702 жителів села Білопілля та ще восьми сіл Козятинського району: с. Кашперівка, с. Селище, с. Вернигородок, с. Верболози, с. Велике, с. Пузирки, с. Панасівка, с. Держанівка.

 

Про зустріч з посадовцем в міському будинку культури читайте в наступних публікаціях

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up