Нові технології у поміч пенсіонерам

Нові технології у поміч пенсіонерам

Пенсійний фонд України повідомляє

Електронне пенсійне посвідчення - нові можливості.
Пенсійне посвідчення – головний документ, який підтверджує статус пенсіонера. Крім того, його пред’являють для користування пільгами у праві на проїзд в громадському транспорті, в окремих випадках – для одержання знижки при розрахунку в торговельній мережі чи аптеках.
Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) – це сучасний технологічний інструмент, який дозволяє не тільки отримати пенсію, здійснити оплату комунальних послуг та інших послуг онлайн, а ще повноцінно користуватися всіма державними електронними сервісами.
Документи необхідні для виготовлення ЕПП:
• Заява ( подається особисто заявником);
• Фото розміром 30*25 мм;
• Паспорт;
• Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера.
Переваги використання ЕПП:
- Містить в собі електронний цифровий підпис, за допомогою якого можливо подавати заяви до органів Пенсійного фонду, виключно через мережу Інтернет;
- Можливість отримання доступу до пенсійної справи, даних про стаж та заробітну плату;
- Використовувати,як платіжну картку, здійснювати розрахунки за комунальні та інші платежі
- Право користуватися всіма пільгами, які передбачені чинним законодавством.
Електронне пенсійне посвідчення ( ЕПП) виготовляється впродовж 30 робочих днів з дня подачі заяви до управління Пенсійного фонду України.

2.СМС-інформування.
Пенсійний фонд України запровадив новий онлайн-сервіс для громадян – смс-інформування. За допомогою якого пенсіонери отримуватимуть інформацію про призначення та перерахунок пенсій, а працівники – про сплату за них ЄСВ та розмір їхнього страхового стажу.

3.Портал електронних послуг – відмінний сервіс без черг та зайвих витрат
Козятинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області нагадує про зручну можливість отримання інформації за допомогою веб-порталу ПФУ. Зареєструвавшись на цьому електронному сервісі, кожен користувач отримує доступ до своїх персональних даних, може сформувати запит на попередню підготовку документів, а також дізнатися суми сплачених роботодавцем страхових внесків і багато іншої корисної інформації.
Чекаємо Вас за адресою управління: Козятинський відділ обслуговування громадян – м. Козятин, вул. Винниченка, 56. тел. 2-02-32; Калинівський відділ обслуговування громадян – м. Калинівка, вул. Вадима Нестерчука, 24. тел. 4-06-55, відділи працюють з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 15-45.

Відео дня

Почитайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up