Нові пригоди собаки, схожого на вівчарку

Нові пригоди собаки, схожого на вівчарку
  • В суботу, 9 травня, на гарячу лінію газети «RIA- Козятин» ще раз зателефонувала пані Надія.
  • Та сама жінка з чуйним серцем, яка дала притулок собаці в деякій мірі схожого на вівчарку.
  • Вона повідомила, що ранком, 9 травня, знайшовся господар великої дворняги. Взяв його на ланцюг і повів собаку додому.

Від такого повідомлення ми зраділи так само, як пані Надія і з тієї радості запитали у неї: « То як же господар собаки кликав його до себе?».І  жінка, яка була тимчасовим опікуном чотирилапому сказала:« А він його ніяк не кликав, ім’я собаки той чоловік не називав.»

Ми нівякому разі не хочемо сказати, що чоловік який заявив себе господарем тварини, забрав не свого пса.

Тільки давайте умовно представимо ситуацію, що ми тиждень шукаємо собаку і що ми робимо коли свого улюбленця знайшли? Радості, мабуть, що в тварини, що в людини стільки, що готові один одного цілувати.

Відео дня

Ми не кінологи, щоб знати собачий характер нюх та інстинкт. Ми тільки не можемо зрозуміти чому собака, який за словами господаря, жив в районі перехрестя вулиць Матросова і Сербіна не міг додому потрапити сам. Для дорослого собаки відстань кілометр — за забаву І чому через тиждень розлуки з чотирилапим членом сім’ї, господар не сказав як кличуть ту напів вівчарку?

Звертаємося до читачів які розбираються в собаках допоможіть розібратися, чи собака дочекався свого господаря?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Крента

    Нет это не хозяин,питомец должен был узнать своего,и выразить"собачью радость!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up