На Всеукраїнських змаганнях наші радіоконструктор вибороли срібні медалі

На Всеукраїнських змаганнях наші радіоконструктор вибороли срібні медалі

Днями завершилися Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання. У заході взяли участь 15 команд з різних регіонів України.

Згідно програми проведення змагань учасники виконали теоретичні завдання та практичну роботу з використанням комп'ютера та веб камери.

За результатами змагань вихованці гуртка "Радіоелектронне конструювання" Козятинського центру дитячої та юнацької творчості - Машевський Глеб та Головащенко Ілля здобули в командній першості почесне ІІ місце. Додамо, що перемогу хлопці завдячують своєму керівнику Олексію Мельничуку.

Відео дня

У «Театральному калейдоскопі-2021» козятинський гурток виборов «срібло»
Про гостьову поразку «Моноліта» 1:0 на полі суперника
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up