На Вінниччину доправлять тіла загиблих в авіакатастрофі курсантів

На Вінниччину доправлять тіла загиблих в авіакатастрофі курсантів
  • Сьогодні, 6 жовтня, у Вінницьку область прилетить борт, який доправить тіла двох наших земляків — Максима Хом'ячука та Романа Корчовського Молоді хлопці загинули в авіакатастрофі, яка сталася ввечері 25 вересня у Харківській області.
     

6 та 7 жовтня в Оратівському районі оголошено Днями жалоби. Про це у фейсбук пише Оратівська районна державна адміністрація.

У ці дні на всіх спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ організацій буде приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою.

— 6 жовтня біля Меморіалу Слави у місті Харків відбудеться траурна церемонія прощання з загиблими курсантами Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, — Цього ж дня о 14.00 борт з тілами загиблого Максима Хом’ячука із села Новоживотів Оратівського району та Романа Корчовського із міста Крижопіль вилетить на Вінниччину для подальшого поховання курсантів на рідній землі.

Відео дня

Поховають Максима Хом’ячука завтра, 7 жовтня у селі Новоживотів.


Під час аварії літака Ан-26 25 вересня, нагадаємо, загинули двоє наших земляків — Максим Хом'ячук з Оратівського району та Роман Корчовський з Крижополя. Обидва були курсантами Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба.
Марія Лєхова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up