На центральній площі Козятина поліція проведе пізнавальний захід. Запрошують усіх бажаючих

На центральній площі Козятина поліція проведе пізнавальний захід. Запрошують усіх бажаючих
  • У середу, 19 квітня у Козятині патрульна поліція проведе квести та ігри для козятинчан
  • На заході будуть проведені цікаві та пізнавальні заходи, такі як ігри та квести, щоб залучити увагу дітей та дорослих до вивчення правил дорожнього руху.
  • Також розповідатимуть про роботу патрульних поліцейських.

Управління патрульної поліції у Вінницькій області з метою популяризації професії патрульного поліцейського оголошує про проведення заходу 19 квітня 2023 року о 12.00 на центральній площі міста Козятин.

На заході  проводитимуть цікаві та пізнавальні заходи, такі як ігри та квести, щоб залучити увагу дітей та дорослих до вивчення правил дорожнього руху.

Крім того, продемонструють обладнання та спецзасоби працівників патрульної поліції, щоб ознайомити громаду з їх роботою та важливістю для безпеки на дорозі.

Відео дня

На заході будуть присутні 3 патрульні автомобілі та 6-7 працівників поліції, які готові дати відповіді на запитання та надати роз'яснення щодо роботи патрульної поліції та їхніх обов'язків.

— Запрошуємо всіх охочих відвідати захід та дізнатися більше про роботу патрульних поліцейських, — повідомляє Козятинська міська територіальна громада

Нагадаємо:

  •  Із середини лютого у Козятині відкрився набір до батальйону патрульної поліції з обслуговування Хмільницького району управління патрульної поліції у Вінницькій області. Територіально він буде розміщений у місті Козятин. У приміщенні, де колись знаходилось МРЕО та ДАІ, на Кондрацького,1.

Читайте також:

Мопеди, скутери, мотоцикли: у поліції нагадали правила та вимоги власникам двоколісного транспорту

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Співаченко

    Я думаю,що робота всіх силових структур має бути не помітна.це головна задача для спокою громадян і громади.Одумайтесь,не робіть шоу.У вас є всі інструменти провести пізнавальні уроки по школах.не робіть клоунаду.прошу .
  • Микола Т.

    батьки, зашийте дітям кармани попередньо, шоб мусора нічого не підкинули

keyboard_arrow_up