Музика, посмішки та багато квітів. У терцентрі відзначили День матері

Музика, посмішки та багато квітів. У терцентрі відзначили День матері
  • У другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Напередодні у козятинському терцентрі для підопічних влаштували свято. На гостини завітали талановиті студентки «Університету третього віку».

В Україні та у багатьох країнах Європи вітають матерів у другу неділю травня. 2023 року ця важлива дата припадає на 14 травня. 

Сьогодні, 12 травня, до підопічних відділення стаціонарного догляду постійного та тимчасового проживання Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування завітали студентки «Університету третього віку» Ольга Дітрих та Любмила Майструк, а також керівником Школи прикладного мистецтва «Університету третього віку» Лариса Казмірчук.

Відео дня

Завітали гості з теплими словами, щирими побажаннями, святковими листівками та сердечними музичними подарунками. Для підопічних терцентру вони влаштували справжнє музичне свято.

— Актова зала терцентру була сповнена не тільки музикою та чудовими піснями, а й яскравою, світлою атмосферою духовності та добра, повагою до людей старшого покоління, від чого на душі у присутніх було приємно і тепло — багато з присутніх співали разом з артистами та, часом, не могли стримати сліз. Зустріч закінчилася приємною бесідою та чаюванням, — передає козятинський терцентр. — Гарне свято, враження від якого залишаться у пам'яті надовго, допомогли підопічним терцентру відпочити душею — насолодитись концертом, чудово провести час, отримати масу позитивних вражень, безліч світлих емоцій та чудовий настрій.

 

Читайте також:

Місячний посівний календар на травень: що та коли краще сіяти

Іменини травня 2023: кого і коли вітати з днем ангела

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up