Крупи, тушковане м'ясо, олія: до Козятина відправили чергову партію допомоги

Крупи, тушковане м'ясо, олія: до Козятина відправили чергову партію допомоги
  • Сьогодні, 23 серпня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб відправив до Козятинської громади чергову партію допомоги.
  • До складу гуманітарного вантажу входять олія та тушковане м'ясо, раніше було отримано кукурудзяну крупу, цукор та борошно.

Як повідомляє Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова найближчими днями допомога буде розподілена волонтерами між тими, хто її потребує і кожен зможе її отримати у гуманітарних штабах отримання допомоги.

— Від імені усієї Козятинської громади висловлюю вдячність координаторам та волонтерам Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу за системну допомогу в непростий час! — пише очільниця міста

Відео дня

В свою чергу Тетяна Єрмолаєва нагадала, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб було створено у перші тижні повномасштабної російської агресії за ініціативою Вінницького міського голови Сергій Моргунов, Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради , а очолив новостворену структуру Volodymyr Groysman. Метою діяльності Штабу є організація допомоги внутрішньо переселеним особам, допомога оборонцям України, а також сприяння відновленню економічного потенціалу нашої держави.

  • До слова, на початку серпня Козятинській громаді  від IRC (International Rescue Committee/ Міжнародному Комітету Порятунку) прийшла гуманітарна допомога
  • Про волонтерські штаби, які діють у Козятині та їх контакти читайте ТУТ

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up