«Крокуємо разом». Спортивна група з скандинавської ходьби нашого терцентру взяла участь у флешмобі

«Крокуємо разом». Спортивна група з скандинавської ходьби нашого терцентру взяла участь у флешмобі

Днями спортивна група з скандинавської ходьби Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування взяла участь у Міжнародному Флешмобі "Крокуємо разом", присвяченому Дню Народження Скандинавської ходьби в Україні, про що отримала спеціальні дипломи.

Група вже багато місяців збирається на тренування на стадіоні «Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту».

Про це повідомляє Козятинський Терцентр

Відео дня

—  Підопічні терцентру, люди поважного віку, не сидять вдома на дивані, а прийшли на заняття усвідомлено. Їм дуже подобаються тренування на ранішньому сонечку, під спів пташок, в команді однодумців: вони рухаються, дихають свіжим повітрям, спілкуються, знайомляться з природою – це суцільний позитив, величезне задоволення і гарний настрій, — йдеться у повідомленні

Вони не лише займаються спортом, а й змогли знайти справжніх друзів

До слова, скандинавська ходьба корисна для людей будь-якого віку - це скоріше профілактика здоров’я: дуже важливо згадувати про цей вид спорту чим раніше, тим краще - не лише тоді, коли щось заболіло.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ляна Дитрих

    Треба таку группу задіювати і на нашому міському стадіоні, прийдіть на стадіон на про них напишіть! А там теж люди похилого віку,та молодь! Дякуємо директору стадіону Локомотив за порядок!!!!

keyboard_arrow_up