Козятинські рятувальники отримали автоцистерну місткістю 6,5 тонн

Козятинські рятувальники отримали автоцистерну місткістю 6,5 тонн
  • Новими сучасними спецавтівками поповнився автопарк рятувальників Вінниччини. П’ять авто, в рамках співпраці з міжнародними партнерами з Литви, Канади, Німеччини та Швейцарії, надзвичайники отримали від ДСНС. Одна зі спецмашин призначена для Козятина.

Одразу три автомобілі передали частині піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення, серед яких оперативно-піротехнічна водолазна машина для перевезення особового складу і майна для відділення підводного розмінування, вантажний автомобіль підвищеної прохідності зі стрілою-маніпулятором, а також піротехнічний автомобіль важкого типу на базі шасі МАN. Останній, зокрема, для перевезення великогабаритних вибухонебезпечних предметів.

Ще одне спецавто, а саме — автопідіймач колінчатий, з максимальним вильотом стріли на 45 метрів, незабаром заступить на бойове чергування в одному із рятувальних підрозділів Вінниці. Варто зазначити, що така техніка у вінницькому гарнізоні з’явилася вперше. На ній надзвичайники можуть безперешкодно дістатися 14-поверхівки.

Автоцистерна, місткістю 6,5 тонн, відсьогодні посилить боєздатність підрозділу пожежно-рятувальної частини в міста Козятин.

Надзвичайник Вадим Швець розповів про важливість такого спецобладнання:

 

Також рятувальників «озброїли» 150-ма сучасними аптечками для надання домедичної допомоги. Їх надзвичайники отримали від Вінницької обласної військової адміністрації. Всі вони укомплектовані необхідними засобами та медикаментами.

 

Читайте також:

Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО — збивали ворожі ударні дрони

«У нас для вас погана звістка, підходьте, ми вас вже чекаємо»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up