"Я живу як Берегиня щохвилини": козятинчанка Наталя Поліщук стала Місіс мамою-берегинею роду області

"Я живу як Берегиня щохвилини": козятинчанка Наталя Поліщук  стала Місіс мамою-берегинею роду області

Днями в готельно-розважальному комплексі “Казка” відбулась урочиста церемонія нагородження переможниць та учасниць щорічного конкурсу «Місіс Мама – 2021».

- Конкурс відбувся за підтримки депутатів Вінницької обласної ради Андрія Ковальова та Людмили Станіславенко, а також депутатки Вінницької міської ради Катерини Поджаренко - пише директор музею історіії міста Козятин Лілія Макаревич у ФБ

Козятинчанка Наталя Поліщук,, яка представляла в свій час у Музеї історії міста Козятина персональну колекцію ляльок - мотанок , талановита рукодільниця, філософиня, психолог, красуня, багатодітна, взірцева мама й кохана дружина  визнана цьогоріч МІСІС МАМОЮ БЕРЕГИНЕЮ РОДУ на обласному конкурсі.

Відео дня

Вітаємо нашу землячку з перемогою

Як пише сама Наталія, Берегиня Роду - це титул, яким її нагородили на конкурсі Місіс мама.

- Мої сини та подруги шуткували,, що нічого дивного і нового) Цей титул для мене був як остаточне офіційне підтвердження мого покликання. Я зрозуміла і прийняла його не так давно. Проживши багато років у шлюбі, народивши дітей, я не відразу зрозуміла, що бути Берегинею - то покликання кожної жінки, - пише Наталия Полищук. - Я Берегиня щодня, щохвилини. Мої ляльки допомагають мені у цьому і я приймаю себе такою як я є, як Славутниця, встигаю все як Десятиручка, оберігаю здоров'я своєї сім' ї, як Травниця, святкую і веселюся з родиною, як Пташка-радість, плекаю і ладую кожного, як лялечка Сім'я, у якої якраз в обіймах шестеро діток.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Светлана Лещук

    Вітаю!!!
  • Марія Лещук

    Просто- берегиня.
  • Марія Лещук

    Просто - розумника!
  • Ольга Захарчук

    Вітаю!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up