Козятинчан запрошують відвідати вокзал станції Козятин. Як замовити екскурсію?

Козятинчан запрошують відвідати вокзал станції Козятин. Як замовити екскурсію?
Фото з відкритих джерел Alex Sever

На офіційній сторінці «Вокзал станції Козятин - пам'ятка архітектури 19 ст.» опублікували пост, де містян та гостей Козятина запрошують помилуватися неймовірною архітектурною красою будівлі вокзального комплексу у вигляді пароплаву.

— Шановні козятинчани та гості нашого міста! Запрошую вас відвідати Вокзал станції Козятин - унікальний пам'ятник архітектури 19 сторіччя, який увійшов до 15-ки найкрасивіших вокзалів України. Саме тут ви зможете помилуватися неймовірною архітектурною красою будівлі вокзального комплексу у вигляді пароплаву, посеред рейкової мережі, а також здійсніти мандрівку у часі та пізнати таємниче минуле і цікаве сьогодення , відвідавши Музейну кімнату історії одного з найстаріших залізничних вокзалів України, який був побудований впродовж 1888 - 1889 років під керівництвом відомого архітектора Олександра Кобелєва, за проєктом видатного архітектора Валер'яна Куликовського, — пише Вікторія Хоманець у групу Вокзал станції Козятин - пам'ятка архітектури 19 ст.

Окрім того, саме на вокзалі станції Козятин є унікальна можливість поринути у атмосферу мистецтва, завітавши до вокзального арт-простору-картинної галереї, де розміщено постійно діючу художню виставку репродукцій авторських робіт всесвітньовідомого українського художника Олега Шупляка. Додають, що художня галерея та музейна кімната працюють при вокзалі станції Козятин щоденно з 9.00 до 17.00, крім суботи і неділі, а також святкових вихідних днів.

— Ви можете замовити цікаву екскурсію за попереднім записом за телефонами - 0434227892; моб. 0937311641 та 0977043902, — йдеться в дописі

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    А ціна яка?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up