Королеви грації на козятинському подіумі

Королеви грації на козятинському подіумі

Про наших гімнасток

S. K.

Маленькі  спортсменки, не покладаючи сил, захищають честь нашого славного міста на змаганнях різного рівня. Завдяки  зусиллям тренера Лариси Миколаївни Чернишенко, наші дівчатка займають призові місця. Наймолодша гімнастка Мілана Кузьмич (5 років) має в своєму арсеналі понад 30 медалей з різних міст України. Старша група гімнасток  представлена так: Вероніка Соколова, Даша Співаченко, Вікторія Кльоц, Каріна Тупчій. Вони мають Перший дорослий розряд з художньої гімнастики.

Беручи приклад зі старших гімнасток, середня група показує  високий результат. Іванна Коцут, Влада Сікорська, Віолета Юрченко, Лідія Хоченкова, Анна Цьох виборюють призові місця в Києві, Вінниці, Хмельницькому, Запоріжжі, Білій Церкві,  Кам’янці-Подільському.

Відео дня

На святкуванні з нагоди Дня міста, дівчатка виступили з показовими номерами і були нагородженні солодкими подарунками від Козятинської міської ради.

Від щирого серця бажаємо секції художньої гімнастики процвітання та нових досягнень на спортивному небосхилі!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up