Конфлікт на ринку переріс у скандал з кісткометанням

Конфлікт на ринку переріс у скандал з кісткометанням
  • Минулого вівторка на одному з ринків нашого міста стався словесний конфлікт, між продавчинями, який завершився викликом поліції.
  • З чого почалося — не відомо. Очевидці цього інциденту мають різні версії

Цю історію ми описуємо лише з тої причини, що бачили, як декілька осіб, які на ту пору перебували на ринку і стали свідками, знімають сварку між жінками на відео. Ми розпитали про причину конфлікту у інших продавців ринку вони розповіли три версії.

Перша версія — одна із продавчинь з ранку вже встигла перекинути чарчину тому й вчинила сварку. Але ніким не було доведено, що одна із жінок була напідпитку, та й не наша це справа.

За версією, яку повідомив нам пан Олександр. Оксана (всі імена цієї історії змінені) чимось затронула Світлану, коли щось натякнула про її внучку. Слово за слово і в першої здали нерви у Оксани. Вона жбурнула в сторону  свого опонента частиною яловичого хребта. Світлана таким товаром не торгує тож відправила кістки у відповідь. Оксана вирішила, що з другої спроби вона таки поцілить у супротивницю, але й друга спроба виявилась невдалою і Світлана  повернула кістки її господарю.

Відео дня

За третьою версією жінки посварилися через те, що найпершою курячими лапками почала торгувати Світлана. Її ціна від закупівельної була вища всього на 2 гривні. Товар у Світлани розходився швидко і Оксана вирішила курячими лапками розширити й свій асортимент.  Привезла Оксана лапки та поставила цінник 12 гривень за кіло, що було на 2 гривні вище від ціни на ціннику у Світлани. Саме різниця у цінниках стала основною причиною між жінками.

Як воно було в дійсності, розберуться стражі порядку, які приїхали розібратися в цьому інциденті за викликом однієї з сторін. Тільки прикро, що обоє жінок, які заробляють на себе нічого не беручи в держави, не змогли знайти спільну мову між собою. 

Читайте також:

На «ура» розходились курячі лапки, а на рекордну цибулю люди тільки хитають головою

Купили яйця за космічними цінами за бюджетні гроші?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Olivia White

    🇺🇦 Українці та люди, які потребують допомоги подайте заявку на матеріальну підтримку сьогодні разом із ініціативою UAPPL.

    Перейдіть до  >>  https://s.uappl.org/75reco1103

    Ви легкоможете створити свій заяву, і ми розмістимо його на наших каналах для потенційних iнвесторiв.

    На відміну від багатьох інших платформ, пожертви надходять напряму від iнвестора до особи, яка просить допомоги.

    Щоб отримати більш детальну інформацію та відправити запит, натисніть на  >> https://s.uappl.org/75reco1103

  • Татьяна Васильева

    Газета перетворилась на бульварну жовту пресу
  • Екатерина Ляшук

    Історія заворожує аж… 🤦🏻‍♀️ це вже зовсім нема про що написати ?
  • Читач71

    Журналісти не мають більш важливих новин і пишуть всяку "муть".

keyboard_arrow_up