Карантинні вимоги: на голів ОТГ Махнівки, Самгородка та Козятина направили інформаційні листи

Карантинні вимоги: на голів ОТГ Махнівки, Самгородка та Козятина направили інформаційні листи
  • Фахівці Козятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводять щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України. Йдеться про профілактику коронавірусної хвороби (COVID-19).
  • Скільки вже перевірили в лютому та чи багато є порушень?

Як повідомили газету у Держпродспоживслужбі, з 1 по 18 лютого перевірили 134 об'єкти, порушення виявили на 21-му з них, що становить 15.7% 

А саме перевірили:

Відео дня
  • 16 закладів громадського харчування (з них у двох виявили порушення, на один склали протокол. Ще на два направили приписи та розпорядження щодо усунення недоліків
  • 13 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами (у одного виявили порушення. Ще на одного направили припис)
  • 55  об’єктів торгівлі продовольчими товарами (з порушеннями – 13, склали 13 протоколів та направили 13 розпоряджень щодо усунення недоліків)
  • 7 дитячих дошкільних закладів – 7 (тут порушення не виявили)
  • 7 закладів загальної середньої освіти – 7( з порушеннями – 2, склали 2 протоколи та  направили 2 розпорядження щодо усунення недоліків)
  • 2 стоматологічних кабінетів – 2 ( з порушеннями – 1, склали 1 протокол, направили 1, розпорядження щодо усунення недоліків)
  • 34  інших об'єктів – ( з порушеннями – 2, направили 2 припис щодо усунення недоліків)

Також у службі додають, що за результатами моніторингу направили три інформаційних листи на голів об’єднаних територіальних громад сіл Махнівка, Самгородок та міста Козятин.

Про ситуацію з коронавірусом 19 лютого: наша область знову в лідерах по кількості нових випадків
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:27 У Козятині на центральній вулиці висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up