І покосили, і вітряк зробили: про благоустрій Білопілля та території Музею Хліба

І покосили, і вітряк зробили: про благоустрій Білопілля та території Музею Хліба
  • Як відомо, візитівкою села Білопілля, о на Козятинщині є Музей Хліба
  • А днями ще однією окрасою села стала ландшафтна композиція з вітряком і жорнами недалеко від школи.

Про це повідомляє Группа «Комунальний заклад "Музей Хліба с. Білопілля"»

— Ця краса з'явилася завдяки ініціативі голови СВК "Білопільський" Шашкова Володимира Івановича. Креативний задум, уміла організація, любов до рідного краю зробили диво: щоранку усіх жителів села і гостей зустрічатиме красень-квітник. Дружньо працювали під керівництвом Володимира Івановича команда Білопільського СВК та Білопільського ЗНВК. Родзинка композиції, вітряк, майстерно створена руками Альби Василя Анатолійовича та його сина Олександра, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Коли перецвітають сади, на території Музею Хліба підіймається трава, підходить час косовиці. Родина Кондратюка Андрія Павловича та Надії Миколаївни вкотре надали благодійну допомогу Музею Хліба, а саме покосили територію закладу.

— Неповторний запах скошеної трави, він повертає нас у босоноге дитинство, навіває приємні спогади і дає можливість відчути найчарівніші барви життя, — пишуть у групі. —  Колектив нашого закладу висловлює вам щиру вдячність, а особливо вашому сину Антону, за надану допомогу у косінні трави та наведені порядку на території закладу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up