Хочуть додаткову зупинку

З редакційної пошти

У редакцію газети “RIA-Козятин” написали жителі нашого міста лист з проханням через ЗМІ звернутися до влади, зробити зупинку біля танка.

“Там раніше була зупинка автобусів, та комусь не сподобалось і її зняли. Автобуси, які рухаються по місту, зупиняються в районі тунелю, а наступна — ж/д лікарня, — йдеться в листі. -  Просимо, щоб узаконити і вивісили знак “Зупинка”, а не встановлювали біл-борди”.

Люди знервовані такими незручностями. Усього 21 підпис

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up