Група підтримки міського голови хоче виразити недовіру ТВК

Група підтримки міського голови хоче виразити недовіру ТВК
На площі Героїв Майдану запланований мітинг про недовіру ТВК.

Територіальна виборча комісія на своєму засіданні не визначилась як вони будуть діяти щодо рішенням суду, який зобов’язав їх скасувати протокол рішення від 26 вересня і прийняти рішення щодо реєстрації кандидатом на посаду міського голови Олександра Пузиря. Чи будуть подавати апеляцію до суду вищої інстанції, чи порадяться та зареєструють кандидата — поки невідомо.

Маємо інформацію з власних джерел, що група підтримки міського голови хоче виразити недовіру ТВК. У суботу, 3-го жовтня, на площі Героїв Майдану запланований мітинг про недовіру ТВК.

Активістка з близького оточення очільника міста повідомила, що сам міський голова проти радикальних заходів. Він надіється на порядність членів комісії, які виконають рішення суду. На що організатори протестної акції міському голові сказали:

— Колесо протесту запущено, й зупинити його неможливо. 

Відео дня

Нагадаємо:%

Протестна акція щодо недовірі ТВК відбудеться об 11 годині 3 жовтня. Її організатори  повідомили, що якщо їхні вимоги не будуть почуті, то вдадуться до радикальних дій, а саме перекриють трасу в районі гімназії ім. Підгорбунського (минула назва учбового закладу школа-інтернат-гімназія)

Будуть оскаржувати рішення про відмову в реєстрації на посаду міського голови Олександра Пузиря
Олександр Пузир виграв суд. Тепер ТВК його зареєструє
Територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів на голову Козятинської ОТГ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іоан Кут

    Мабуть полетить комісія за Януковичем.
    Дурний думкою радий. Зібралась купка заколотників і вирішує, як правити балом.
    Гроші не пахнуть, а сонце  в клітинку світить.
  • Микола Олександрович

    ну шо там
    подолали вже погану ТВК?
  • Микола Олександрович

    гагагагага
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up