Грали «Локомотив» з «Орлівкою». Програли — міська рада і козятинський футбол

Грали «Локомотив» з «Орлівкою». Програли — міська рада і козятинський футбол
Гравці «Локомотива» відтіснили нападника Орлівки за межі карного майданчика
  • В суботу, 4 вересня на Козятинському стадіоні Локомотив відбулася футбольна зустріч між місцевим «Локомотивом» та «Орлівкою» з Орлівки.
  • Це була гра 2-го туру обласної першості у вищій лізі.
  • В цьому матчі було на, що подивитися. Тільки, на жаль, красивий футбол і тільки в першому таймі демонстрували гості.

Обидві команди вийшли на поле у новій формі. Орлівці свої темно сині футболки змінили на зелені, а гравці нашої команди традиційні біло блакитні на синю з рожевою окантовкою. Нову форму гравцям міста залізничників подарував спонсор «Локомотива» Козятинський м’ясокомбінат.

►Атака на ворота Локомотива

Відео дня

Перші хвилини першого тайму проходили у рівній боротьбі. Потім стала перевага гостей відчутною у всіх компонентах гри. Їхні гравці Фелікс Міранда вдало грав без м’яча, а отримавши його у вільній зоні відразу загрожував воротам нашої команди. Захисник зелених Сергій Барчук проходив лівою брівкою наче їхав на велосипеді, а Андрій Драган вкидав м’яч з аута небезпечніше ніж є подача з кутового. Коли зіграли дві третини першої сорока п’ятихвилинки рахунок на табло був вже 0:3.

За порушення правил у карному майданчику гості могли пробивати одинадцятиметровий, але арбітр зустрічі, який був поруч з епізодом порушення правил не помітив. Може суддя був правий і з нашого ракурсу, то був не сто процентний пенальті. Тож команди пішли на перерву при рахунку 0:3

►Володимир Богданов № 7

В другому таймі у складі «Орлівки» з’явилися на полі одразу шестеро нових футболістів, серед яких був довгожитель клубу Володимир Богданов. Звичайно, роки беруть своє. Віковий футболіст та ще й зайвою вагою не може бігати на рівні з молодими гравцями. Але культура пасу, ігрове мислення на полі не залишила байдужими справжніх оцінювачів футболу. Гра Богданова сподобалась козятинським любителям футболу. Як тільки м’яч був команди у зеленій формі в центрі поля чи на лівому фланзі вболівальники скандували: «Пасуй на Богданова». Гравець чужої команди, а в Козятині його прийняли за продумані дії на полі.

Коли «Орлівка» грала з «Монолітом», то не могла випустити вікового футболіста навіть на заміну. Гравці «Моноліта» якщо й дозволяли комусь думати на полі, то це були долі секунди. Козятинці Богданова не всі бачили в минулому і де хто прийняв його за водія автобуса, яким приїхала команда з Орлівки. Гравець захисної ланки Володимир Богданов футболіст, який зберіг себе у грі в 45 років.

В другому таймі за команду гостей грали всього чотири футболісти основи тому футболісти нашої команди зіграли з ними майже на рівних та все ж один гол таки пропустили.

Під кінець матчу у футболістів ноги зводять судоми

По завершенню матчу ми поспілкувалися українською з лідером атак «Орлівки» Феліксом Мірандою. На запитання, з чим була пов’язана заміна великої кількості футболістів на другий тайм він відповів:

— В другому таймі ми могли забити стільки ж, а можливо й більше. Поразка з великим рахунком для не набравших досвіду гравців «Локомотива» могла мати психологічні наслідки. Результат ми забезпечили, а футболісти, які вийшли на заміну грали так, щоб залишити футбольне поле без травм.

Вболівальницька братія і в цьому матчі знов розділилася на три табори. Одні стоять на позиції, що рано футболістам «Локомотива» виходити на ігри обласного рівня. Другі кажуть, так з ким же грав «Локомотив». Дійсно, наша команда грала з одним із лідерів аматорського футболу Вінниччини. Так у нас була команда, яка перегравала і «Орлівку», «Факел» з Липовця. Міський голова Шаргорода обіцяв футбол в місті відродити. Не пройшло й півроку у Шаргороді є команда «Яско», яка очолює групу «А» А ми свого лідера аматорів області самі зняли з змагань першості і Кубка.

Треті песимісти. Для них ганьба Козятинському футболу. Всім програють і будуть на останньому місці. На останньому, може й не будуть, але дійсно ганьба. Тільки не футболістам. Вони грають на скільки у них є сил і майстерності. Ганьба тим, хто розвалив в Козятині футбол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Читач23

    На все місто пару секцій і ті за гроші.
    Ви подивіться на наші результати на олімпійський іграх.
    Добре, що параоліпійці не підвели, вони дійсно не скорені.
    Ще раз ганьба таким керівникам.
    Одні тільки обіцянки
  • Читач23

    Яке спортивне майбутнє! Ви про, що) Наша голова міста розуміється тільки в кулінарії. В неї повністю спортивна тілобудова))) як для м'ясної породи, то дуже гарне сало) Ви подивіться на спортивну базу міста! Подивіться, що влада зробила для цього. А за Локомотив взагалі соромно. Таке приміщення простати((( Сором і ганьба таким керівникам.
  • Катерина Бальшанек

    Геннадий Ткачук Віковий футболіст, ще й з зайвою вагою, прийняли за водія маршрутки, не помічали на полі - це необрази. Якщо 45-річний футболіст до цієї пори грає у складі команди, значить це про щось говорить?
  • Володимир Загоруйко

    Що вибирали,то й маємо.Всім нам ганьба.

keyboard_arrow_up