Горіла хата на початку літа, а дощ на голови погорільців падає по цей день

Горіла хата на початку літа, а дощ на голови погорільців падає по цей день
  • Наталія Федорук, 64-річна мешканка нашого міста, прийшла в редакцію «RIA-Козятин» дати оголошення.
  • На меті мала купити за прийнятною ціною тент великого розміру. Слово за слово і стало відомо, що в її хаті сталася пожежа, вогонь знищив дах, а купити будматеріали у неї немає можливості і ми вирішили навідатися до неї.

Почався наш візит із спілкування з далекими і близькими сусідами погорільців. Вони кажуть, що родина має різні проблеми, але побут — то одне, а таке нещастя — то вже інше.

Приїхали ми до пані Наталії в день її візиту до редакції. Зайшли до хати якраз після невеликого дощу. Посеред однієї з кімнат стоїть велика виварка і у неї зі стелі капає дощова вода. На самій стелі більше рудих плям ніж білих, та від надмірної вологи  повітря в приміщенні настільки важке, що хочеться вийти на вулицю.

Відео дня

Живе пані Наталя із внуком та дочкою і зятем, про якого розповідали сусіди.

Із довідки, яку нам показала пані Наталія, відомо, що пожежа сталася орієнтовно о 5 хв на першу годину ночі 3 червня. Вогнем було знищено покрівлю будинку на 100 квадратних метрах. Матеріальних збитків вогнеборці нарахували 200 тисяч гривень.

За словами господині помешкання, в той день була гроза і блискавка влучила в телеантену, а вже від неї загорівся дах будинку. Вогнеборці пожежу погасили. Потім була комісія, яка працювала по наслідках пожежі. 

Наталія Федоренко каже, що зверталася у міську раду, аби їй виділили допомогу на відновлення житла. Там їй повідомили, що за таке рішення мають проголосувати депутати на сесії міської ради.

Коли номер готувався до друку, відбулася 35-та позачергова сесія міської ради.Тільки там, на жаль, питання Наталії Федоренко не було включене до порядку денного. 

 

 



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надія Кучер

    Ситий, голодному не товариш.
  • Лідія Бабюк

    Крик і писк за ті питання де є можливість увірвати гроші......
  • Александра Радь-Редько

    А чому не включили питання цієї сімʼї до порядку денного?! Що знову не на часі?! Ні, це байдужість до чужого горя!!!!
  • Людмила Лисюк

    Це б нашу мера в такі умови проживання, то вона б швидко заворушилась!!!

keyboard_arrow_up