Голосила та не виголосила: вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»

Голосила та не виголосила: вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»
  • 23 квітня був визначений переможець вокального телепроекту «Голос країни-7»
  • За перемогу боролася і вінничанка Інгрет Костенко
  • Кращі виступи суперфіналістки

 

Вчора, 23 квітня фінішував вокальний телепроект, який тривав протягом останніх трьох місяців. За звання «Голосу країни» у фіналі боролися три дівчини та чоловік: Віра Кекелія (команда Сергія Бабкіна), Анна Кукса (команда Джамали), Олександр Клименко (команда Тіни Кароль) та учасниця із Вінниці — Інгрет Костенко (команда Потапа). Переможця в прямому ефірі визначали глядачі шляхом телефонного та смс-голосування.

Дівчата з команди Бабкіна та Джамали вибули першими. Потім, не змогла «виголосити» перемогу і вінничанка Костенко. Вона посіла друге місце. А «Голосом країни» став святий отець Олександр Клименко, який у підсумку виграв пісню, кліп, тримісячну ротацію на радіо та квартиру в Києві.  

Однак, у кінці ефіру, батюшка віддав всю «творчу» частину подарунку своїй суперниці Інгрет Костенко.

Відео дня

До слова, багато критиків із самого початку прогнозували його перемогу, мовляв, люди, які втомлені від війни, тягнуться до Бога, нехай навіть через телешоу.

Інгрет Костенко 19 років і вона наймолодша фіналістка проекту. Свою музику називає космічною та мріє довести всім, що не варто зациклюватися на роботі. На проект прийшла, щоб змусити людей повірити в казку. Як вона це робила, дивіться в добірці її виступів:  

Пісня «Пташечка» — вибір наосліп

Інгрет Костенко vs. Олег Степаненко — «Відпусти» — бої 

Інгрет Костенко — What Kind Of Man — нокаути
Інгрет Костенко — Ой, летіла зозуля — чвертьфінал
Ингрет Костенко — Несе Галя воду — суперфінал 

Михайло КУРДЮКОВ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Хороша дівчинка, мені дуже сподобалася. Але батюшка теж гарно співав.
  • reader2017

    Шановний автор статті, ваше "Голосила та не виголосила" звучить як початок статті для бридкої жовтої преси. Раджу вам більш професійно підходити до написання. Достатньо було б лишити "Вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up