Газета “RIA-Козятин” подала запит, а суд відповів

Газета “RIA-Козятин” подала запит, а суд відповів

Неймовірна ситуація навколо персони голови Козятинської районної ради Віктора Слободянюка продовжується

Справа набула судового розгляду після останньої постанови суду про притягнення до адміністративної відповідальності за корупційні дії. Після зауважень суду, з поправкою вона знов повернулась до розгляду в суд. Як і раніше справу до розгляду прийняв суддя Проць. І призначив судове засідання на 12 жовтня на 15:30.

Козятинський осередок “Громадянської позиції”, Асоціація ветеранів АТО, ГО “Ніхто, крім нас”, Козятинський осередок ДБ ОУН та інші осередки запрошують долучитися до судового засідання своєю присутністю під гаслом : “Корупційним діям — справедливий суд.”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Саша Субота

    Дописуваче будь уважнішим!           кличка туалет у заступника мафіка Задорожнюка
  • Саша Субота

    Скажи.хто твої друзі- я скажу хто ти!Всі як один-мерзотники!!!
  • Влад Лісовий

    Зліва направо;Поліщу(кличка-Пшек.Папочка)Розробив злочинну схему відмивання коштів на дотаціяхРазом зП Шостаком обкрадали селян.системний подхуйнік міліції стукачПередавав взятки нач гаї всіх часів в тому числі зятю Шнайдрука ХристюкуШнайдрук(кличка ЖидШнобель)Системний злодій всіх часів Пустив по вітру Колгосп ВовчинецьЗа виручені кошти виманив КатеринівкуНач гаї зятя Христюка використав для віджимання земель у ПоличенцяхТой з табельною зброєю стріляв по казахахЗараз власник земель.Слободянюк(кличка мафік-опущений.)Злодій в 3 поколінніРозкрав господарство у МарківцяхРозкрадає районний бюджет Кришує Репало відмиває кошти на землях Створив злочинне владне угрупування підкуповує поліцію прокуратуру.Ходить під криміналом 5 статейЗагороднюк(кличка- туалет мішок для миття полів)типовий представник сучасної влади Приспособленець товариш Лановика гнила опора сучасної районної влади.Ми дозволяємо мерзотникам на нас їздити
  • козятинець

    Штаб Козятинських партизан розпочинає акцію люстрації судді Проця та його тестя Ткачука з с.Перемоги.Сторонника та активного корупціонера.з     когорти мафіка з якими Проць випив неодну пляшку самогону.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up