Футболісти боролись з суперником і мокрим полем

Футболісти боролись з суперником і мокрим полем
  • В Іграх фінальної четвірки чемпіонату області з футболу в вищій лізі зіграно тільки 2-ий тур, а призери першості вже відомі. Козятинський ФК «Моноліт» забронював третє місце і достроково став бронзовим призером.
  • Потіснити «Моноліт» могла «Агро-астра», але команда з Немирова знялася з фіналу чотирьох.

Проходив матч 2-го туру фіналу чотирьох на стадіоні «Локомотив» в суботу 25 травня. До футболістів козятинського клубу приїхали гравці «Володимира» з Тиврова. Тивровчани дебютанти вищої ліги, та за підбором виконавців команда «Володимир» може боротися за чемпіонство. І якби вони не втратили багато очок на старті чемпіонату можливо стали б чемпіонами області.

 

Коли команди вийшли на футбольне поле над стадіоном пройшла злива. Тож з перших хвилин футболістам обох команд доводилось змагатися не тільки з суперником а й з слизьким полем. Першими до мокрого газону пристосувалися гравці «Моноліта» Вони заволоділи ініціативою і тримали її весь перший тайм. Протягом першої половини зустрічі монолітовці декілька разів були близькими щоб відкрити рахунок в зустрічі. В кожному небезпечному епізоді біля воріт гостей не вистачало точного завершального удару. То намокший м'яч валився з ноги, то запізніла передача на партнера фіксувалася арбітром зустрічі положенням по за грою (офсайдом) За високої траєкторії летіла шкіряна куля після пробитих небезпечних стандартних положень.

Відео дня

В другому таймі обидві команди почали грати в відкритий футбол. Команди більше приділяли увагу атаці ніж захисту власних воріт. В такому ключі гра тривала до 62-ої хвилини. А на 58 хвилині після удару з середньої відстані воротар гостей не втримав м'яч в руках і Максим Пилипенко добив шкіряного в ворота. Могли козятинчани забити й другий м’яч та вигідний момент змарнували. В атаці у відповідь позиційно помилився захист «Моноліта» і вісімка «Володимира» з близької відстані пробив в протихід голкіперу. Рахунок в зустрічі став 1:1.

Через декілька хвилин гості забили гол коли м’яч не мав потрапити в ворота. Ковзаючись по траві шкіряна куля  змінила траєкторію польоту і в притірку з штангою прослизнула у ворота. Козятинчани відповіли своєю атакою.Тільки їхній постріл трусанув штангу воріт гостей.

Кінцівка матчу повністю була за приїжджими футболістами. Вони виглядали менше втомленими за наших спортсменів. І третій гол який забили гості був свідченням того що на важкому полі в монолітовців на 90 хвилин гри фізичних сил не вистачає. Рахунок 1:3 заслужена перемога гостей.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up