«Зможемо запастися якісним екологічним паливом»: для козятинської громади купили подрібнювач гілок

«Зможемо запастися якісним екологічним паливом»: для козятинської громади купили подрібнювач гілок
  • Нещодавно база комунального підприємства «Чисте місто» поповнилася новим обладнанням – подрібнювачем гілок АМ-200ТР-К. У своїй серії дана модель є найпотужнішою, адже здатна переробляти гілки, стебла невеликих дерев і відходи деревообробки діаметром до 20 см

Про це йдеться на сайті міської ради.

У Козятинській громаді будуть запасатися дровами зі сміттєзвалища, і, не тільки. Там купили потужний подрібнювач деревини. Переробляти гілки приладдя здатне також на узбіччях доріг. При цьому не заважаючи транспортному потоку. Тестування відбулось на парковій зоні міського стадіону. Комунальники там зібрали шість причепів деревних відходів. Готову сировину використовуватимуть у міських котельнях. А також виділятимуть у якості палива громадянам за відповідними зверненнями.

Пишуть, що подрібнювач приводиться в дію від валу відбору потужності трактора та обладнаний транспортером з максимальною висотою навантаження 3 м, що дає можливість завантажувати подрібнену сировину на причіп трактора, або вантажного автомобіля. При цьому, оператор може регулювати швидкість транспортера для комфортної та ефективної роботи.

Відео дня

— Потужний подрібнювач просто незамінний у переробці деревних відходів, великі «терикони» яких зібралися на центральному сміттєзвалищі за декілька років. Відтепер ми не тільки розвантажимо сміттєзвалище, але й зможемо запастися якісним екологічним паливом – щепою, - зауважив заступник міського голови – начальник управління ЖКГ Андрій Корнійчук. – Подрібнену деревину можна буде використовувати у міських котельнях і виділяти у якості палива громадянам за відповідними зверненнями.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Nic Sitnic

    наскільки я пам'ятаю, років 3-4 назад вже був репортаж про щось подібне, навіть на ПРБ був іспит
  • Таня Янковчук

    запрошуємо на вул. Г. Сковороди, буде 5 причепів дров.

keyboard_arrow_up