Держпродспоживслужба та поліція: у Козятині перевіряють підприємницьку діяльність

Держпродспоживслужба та поліція: у Козятині перевіряють підприємницьку діяльність
У Козятині перевіряють підприємницьку діяльність на дотримання санітарних вимог

Дотримання карантинних обмежень на контролі у Держпродспоживслужби. Інспектори Козятинського районного управління Головного управління спільно з працівниками поліції проводять моніторингові перевірки з дотримання санітарних та обмежувальних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання різних форм власності.

Нагадаємо, з понеділка, 9 листопада, Козятин став «Червоним» . А днями Уряд запровадив карантин «вихідного дня». А це означає, що в Україні повертаються до загальнонаціонального карантину замість адаптивного.Відповідним рішенням вводиться жорсткий карантин з 14 листопада – 00:00 суботи до 00:00 понеділка, який буде повторюватися щотижня вихідними. Уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року.  Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

Як дотримуються умов карантину у Козятині?

— З 9 по 11 листопада ми промоніторили 35 об’єктів підприємницької діяльності, — розповіла журналісту фельдшер санітарний відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Козятинського управління ДПСС Оксана Бенеденчук. — За цей період виявили порушення на 10 об’єктах, що становить 28,6%. За це суб’єктам господарювання направили 10 пропозицій про усунення виявлених недоліків та винесли 2 постанови про адміністративне правопорушення. Основними порушеннями були застосування для дезінфекції засобів невідомого походження, або взагалі їх відсутність. Відсутність записів температурного скринінгу у працівників закладів, застосування антисептиків з вмістом спирту нижче 60%, або % вмісту спирту не вказаний. А також зафіксували відсутність захисних щитків у працівників закладів громадського харчування.

Відео дня

«Ми станемо банкротами»: під стінами козятинської міськради протестували підприємці

600 інфікованих та чергова смерть: від недуги помер 50-річний козятинчанин

COVID-19 і очне навчання: з понеділка відновлюють уроки в школі для учнів 5-11 класів (Опитування)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up