Читаємо Шевченка разом в Козятині — від "RIA-Козятин"

Читаємо Шевченка разом в Козятині — від "RIA-Козятин"

Так і виник сучасний лібералізм - як поєднання фінансової влади буржуазії і прагнень самого народу до волі і права на керування власним життям. Тепер існує лібералізм, який  НЕ захищає Права і Свободи громадянина, і лібералізм, який захищає Владу Грошей,пригнічуючи і паризитуючи на знищенні Української нації відбираючи в них право на Батьківщину.

Виникла спільна думка педагогічного колективу Козятинського ліцею-школи, особового складу місцевої поліції та редакції газети “RIA-Козятин” і Козятинського політичного осередку “Громадянської позиції”— зблизити дітей з правоохоронцями. Не лекціями методологічного стилю, а спільним читанням творів батька української нації Тараса Шевченка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Софія

    Вода — одна із найголовніших речовин, потрібних для органічного життя. Рослини та тварини містять понад 60 % води за масою. На Землі водою покрито 70,9 % поверхні. Вона здійснює у природі постійний кругообіг, випаровуючись з поверхні й повертаючись на неї у вигляді атмосферних опадів. Вода має велике значення для економіки: сільського господарства й промисловості. Прісні води, придатні для пиття, становлять лише 2,5 % від загальної кількості води на Землі. Нестача води може стати однією з найгостріших проблем людства в найближчі десятиліття.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up