Чиновницький “беспрєдєл” Пузиря

Чиновницький “беспрєдєл” Пузиря

Відкритий лист міському голові Козятина

Шановний Олександре Дмитровичу!

Звернутися до редакції мене змусили ваші дії по блокуванню нашої підприємницької діяльності, за адресою: вулиця Білоцерківська, 5-А. На якій у даний час зареєстровано три підприємці та п’ять працівників. Які справно сплачують всі податки. Виїзд з території нашого підприємства здійснювався з вантажного автопарку, який був у оренді ПАТ “Козятинхліб” на вулиці Білоцерківській.

З жовтня 2016 року територію автопарку взяв в оренду підприємець, який перекрив рух мого транспорту і я змушений на даний час виїжджати через вулицю Осипенка.

Відео дня

Після цього я звертався за допомогою до вас особисто, до Козятинської державної адміністрації, до Вінницької держадміністрації. Там мені було рекомендовано звернутися до суду.

Мною було подано позов у суд про встановлення сервітутного проїзду територією вантажного парку. Але на рішення суду потрібен час. І вам, як юристу, це відомо.

Я також пробував владнати конфлікт з жителями вулиці Осипенка. Звертався до вас в усній формі за дозволом про ремонт вуличного полотна своїм коштом, на що одержав відмову.

Почав сам засипати ями, але встиг висипати лише 20 тонн щебеню, як мою машину блокували жителі вулиці Осипенка та викликали поліцію, сказавши, що їм не потрібно ніякого ремонту.

Для початку ви встановили знак З. З. “Рух вантажних автомобілів заборонено”. Але дія знаку не поширюється на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні. А також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні.

Згідно зі ст. 27 “Закону України Про дорожній рух”, організація дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях та залізничних переїздах здійснюється із застосуванням технічних засобів та автоматизованих систем керування дорожнім рухом відповідно до правил і стандартів, а також на основі проектів і схем організації дорожнього руху, погоджених із Державтоінспекцією Міністерства внутрішніх справ України. До вказаних проектів і схем за приписами Державтоінспекції МВС України можуть бути внесені зміни та доповнення.

Цей знак надав жителям, а саме Мельничук Т., проживаючій на вул. Осипенка, 37, право викликати по три рази на день патруль поліції безпричинно.

Скажіть: “Де і в якій країні громадяни можуть викликати поліцію не законно і не нести за це відповідальність? Якщо є правопорушення, то чому немає адмінпокарання?!”

Але це ще не кінець.

Тепер ви вирішили встановити пристрій обмеження висоти транспортних засобів висотою 3 метри, який називається “Шлагбаум”.

Дозвольте запитати: “На вул. Осипенка знаходяться режимний об’єкт, лікарня, будинок для пристарілих, дитсадок? А як має здійснюватися під’їзд у разі пожежної небезпеки, швидкої допомоги, сміттєзбиральної техніки?”

Ви своїм рішенням блокуєте роботу підприємства, оскільки я не можу підвезти автомобілем сировину, яка є предметом моєї підприємницької діяльності.

Але це ще далеко не всі дії вчинені вами.

23.05.2017 року о 13.30, коли я був у суді по справі “Про встановлення сервітутного проїзду”, ви приїхали під ворота нашого підприємства і погрожували в усній формі моїй дружині і підприємцю перекрити екскаватором вул. Осипенка. Або після сесії, яка відбудеться 02.06.2017 року засипати вулицю щебенем, щоб насилу перекрити мені проїзд. Довели своїми діями дружину до нервового зриву. Мої сини змушені були захищати свою матір. Після вашого візиту швидка допомога приводила її до належного стану.

Відповідно до ч. 2 ст. 19 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачений Конституцією та законом України.

Читаючи цей лист-звернення, шановні підприємці, задумайтесь чи не опинитесь ви завтра під схожим чиновницьким “бєспрєдєлом”?

З повагою, Сергій Петрик.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ii Віктор

    зато базарам можна займати тротуари (бІля магазину Ромео та навроти) не пройти не проїхати. Особливо з колясками молодим мамам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up