Будьте обачними — в області ходять псевдо-газовики

Будьте обачними — в області ходять псевдо-газовики
  • Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» застерігає мешканців Вінниччини бути обачними.
  • В області досить частими є випадки, коли невідомі особи називають себе представниками «облгазу», нав’язливо пропонують платні послуги, шантажують погрозами відключення газу і т.п. Дезінформують споживачів та фактично вчиняють шахрайські дії.

Зазначають — такі псевдо-газовики не є працівниками Вінницької філії «Газорозподільні мережі України» та не мають відношення до діяльності компанії. Здебільшого орієнтуються на людей похилого віку, малозахищених та самотніх людей у сільській місцевості.

— Аби уникнути прикрих ситуацій і не стати жертвою шахраїв, закликаємо споживачів у таких випадках в першу чергу вимагати для огляду службове посвідчення осіб, які називають себе газовиками.  Усі працівники Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» мають службове посвідчення встановленого зразка з логотипом і печаткою підприємства, фотокарткою та зазначенням посади фахівця, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Разом з тим, достовірна інформація про роботи, які проводяться на газорозподільних мережах, перелік послуг, які надає підприємство на порядок їх надання, розмір тарифу та вартість платних послуг, реквізити для оплати розподілу газу, контакти центрів обслуговування клієнтів та багато іншого споживачі можуть завжди переглянути на офіційних інформаційних ресурсах Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

— При виявленні підозрілих «спеціалістів» рекомендуємо звертатися для довідок до найближчого центру обслуговування клієнтів або контакт-центру. Адреси центрів на сайті компанії у розділі «Контакти». Будьте пильними. У будь-яких підозрілих ситуаціях краще перевірити інформацію, аби не стати жертвою шахраїв та не наражати себе на небезпеку.

Довідково

Телефони контакт-центру: 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888.

Читайте:

На що потрібно звертати увагу в квитанції за газ. Інфографіка

«А далі четверта платіжка і так далі…»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up