Будні новостворених ОСББ

Будні новостворених ОСББ

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка вулиці Героїв Майдану зі скаргою на керівництво ОСББ (об’єднання співвласників багатоповерхових юудинків) ”1+1”.

За словами жінки, на свій розсуд, не поспілкувавшись з мешканцями будинку, перекрито тротуар металевим парканом. Що всі  рішення приймаються одноосібно і не ведеться  звітність...

Щоб з’ясувати всі обставини, ми звернулись до керівництва ОСББ “1+1”. Тетяна Римша, яка його очолює, розповіла, що до неї звернулися члени ОСББ з проханням загородити прохід під вікнами металевою решіткою, оскільки покрівля будинку аварійна і є небезпека травмування. До речі, міська рада відмовила на прохання допомогти в частковому фінансуванні ремонту дахів будинків № 6 та №14.

Щоб не допустити трагічної ситуації, згідно зі зверненням та заявами мешканців, пройшло засідання правління ОСББ, де і вирішили за власні кошти виготовити залізну огорожу і просити дозволу в управлінні ЖКГ на її встановлення.

Відео дня

Відносно коштів.

— 9 травня відбулися звітні збори ОСББ, на яких звітували про витрачені кошти, — розповідає Тетяна Римша. — За період існування ОСББ в будинках 6 і 14 відбулася заміна трубопроводу та каналізаційних труб. А також поставлені в 10 під’їздах і в дворі енергозберігаючі лампи. На території ОСББ постійно проводиться підчистка кущів і дерев, прибирання та облагородження. Працюємо відповідно до затвердженого плану і кошторису. Мешканці нашого ОСББ задоволені роботою правління.

Як стало відомо, міською радою була створена комісія по вивченню конфлікту. В її склад ввійшли депутати. Як результат — порушень з боку ОСББ не виявлено.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up