Бійці 59-ї бригади подарували Владу Тучаку прапор з підписами воїнів

Бійці 59-ї бригади подарували Владу Тучаку прапор з підписами воїнів
  • Молодець! Іванківчанин Владислав Тучак своєю працьовитістю і смаколиками не перестає дивувати дорослих.
  • Як тільки волонтер Ольга Пирогова збирається до воїнів, він передає волонтеркою гроші на їх потреби та здобу.
  • Кожного разу наші воїни дякували йому. А під час останньої поїздки передали хлопцю прапор з підписами

Про 13-річного Влада Тучака ще минулої зими нам розповіла волонтер Ольга Пирогова. Тоді він ранком 8-го січня прийшов до неї додому та віддав усі гроші, які зібрав за колядки на Різдво. Коли Ольга збиралася на Щедрий вечір провідати поранених бійців у шпиталі, він спік пораненим Героям кексів. 

Від початку повномасштабного російського вторгнення кожного разу, як тільки волонтерка їде на передову, Влад підходить до матері і просить у неї пару кілограмів борошна. Мама каже йому: бери, скільки потрібно. Хлопець пече кекси і передає їх Ольгою нашим бійцям.

Відео дня

Коли пригріло весняне сонечко і зацвіла бузина, він рвав цвіт, сушив і продавав, а виручені кошти — 400 гривень передав волонтеру. Зовсім недавно Влад заробив 300 гривень на сінажі і знов передав гроші на потреби ЗСУ.

Ольга завжди розповідала бійцям про Влада, а ті щиро дякували підлітку і через Ольгу передавали хлопцеві привіти. Цього разу бійці вирішили подякувати Владу по-особливому. Воїни 4-х батальйонів на державному прапорі написали Владу щирі слова ще й скріпили власними підписами.  

Добре хлопця характеризують у гімназії №9, де він навчається. Його класний керівник Ольга Ромашкан розповіла, що Влад скромний, відповідальний хлопець, який завжди відгукнеться на допомогу і вчасно підставить плече.

Неодноразово бере участь у благодійних акціях на підтримку ЗСУ, допомагає волонтерам. 

— Всі ми бачили, що Владислав випікає воїнам пиріжки та інші смаколики, і передає їх нашим бійцям. Влад сім років навчався у школі села Іванковець. Потім перейшов до нас. Із Владиславом легко працювати, він бере участь у всіх виховних заходах класу. Найбільший його плюс — він не по-дитячому працьовитий, — сказала його класний керівник.

Про те, що хлопець не боїться роботи, розповіла і його мама Тетяна.

— Син дуже працьовитий. Раніше він брався прищеплювати дерева і в нього це непогано виходить, — розповідає пані Тетяна. — Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, то переключився на випічку і передає її через волонтера нашим захисникам. Це все, що можу сказати про сина, нехай вам про нього розповідають чужі люди. Те, чим він займається, я підтримую.

Ольга Пирогова каже, що Влад став гарним прикладом для своїх друзів. У нього є мета допомагати воїнам ЗСУ, щоб пришвидшити нашу перемогу  

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ліда Вознюк

    Молодець!!! ТИ СУПЕР!!!
  • Надя Ковалишина-Москаль

    Дякуємо нашому малому Герою.
    Справжній патріот.
  • Валентина Рочева

    Молодець
  • Дария Мельник

    Молодець !!!!

keyboard_arrow_up