Адміністрація міста школу №2 киданула в наглу!

Адміністрація міста школу №2 киданула в наглу!

Якщо говорити про назву підприємства, то це ніщо і багатьом не несе жодної інформації. Тут нема страждань, немає емоцій. Це сухе статистичне речення. А школа — це живий організм

Це температура в одному з навчальних класів на другому поверсі навчального закладу

Там діти, там цвіт нації. Це наше майбутнє, що одним махом адміністрація міста позбавила тепла. Що на сьогодні вкрай необхідне, важливе для забезпечення життєдіяльності школи, наповненої дітьми (учнями від 6 до 18 років), вчителями, батьками. Якщо стверджувати, що це якась випадковість, трагічність, несподіваність настання зими, то це не відповідає дійсності.

Відео дня

Ще літом адміністрація, так званої в народі залізничної лікарні, звернулася до директора школи №2, щоб спільними зусиллями провести повну заміну теплотрубопроводів на опалення, як в лікарні, так і в школі. Однак на звернення директора школи до адміністрації міста була дана категорична відмова в модернізації трубопровода, тобто повної заміни, в зв'язку з 100% зношуваністю. Лікарня підготувалась до зими. Школа по сьогоднішній день не опалювалась!

Не треба бути пророком, мислителем, філософом. Це звичайна професійна недбалість адміністрації міста, теплоенергуючої компанії, що надає послуги та мала забезпечити опалення школи №2. Станом на сьогоднішній день школа холодна. Діти разом з вчителями, всі без винятку, перебувають в зоні підвищеного ризику інфекційних захворювань, що значно і однозначно погіршать стан здоров'я багатьох дітей. Це прояв певної зневаги, як до персоналу школи разом з дітьми, так і до громади міста. 

Просвіта ОУН Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up