У Козятині напередодні Дня вчителя відбулася зустріч із ветеранами педагогічної праці

У Козятині напередодні Дня вчителя відбулася зустріч із ветеранами педагогічної праці
  • Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День педагогічного працівника.
  • Напередодні професійного свята в обідній залі Козятинського ліцею відбулася святкова зустріч із ветеранами педагогічної праці.

Такі теплі зустрічі освітян – ветеранів стали доброю традицією. Все — за сприяння профспілкової організації працівників освіти і на чолі з Надією Довгань.

— Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності проходила ця зустріч. Ведуча даного заходу Тетяна Фабіцька, керівник гуртка Центру дитячої та юнацької творчості, відзначила, що письменник живе у своїх книжках, скульптор у своїх скульптурах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів, — пише Управління Освіти

Відео дня

Хвилиною мовчання педагоги вшанували пам’ять наших героїв-захисників, всіх, хто загинув у боротьбі за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу та пам'ять педагогів, які відійшли у вічність.

— Але життя триває! Треба бути корисним людям! Це ще раз відчули ветерани-педагоги, висловлюючи сердечну подяку за надану можливість такої приємної і теплої зустрічі зі своїми друзями та колегами.

Читайте також:

Виставка цікавих та символічних композицій: у залізничному училищі відбувся осінній вернісаж

156 років від Дня народження Михайла Грушевського. У Сестринівці вшанували пам'ять видатного українця

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up