Студенів з училища навчили надавати домедичну допомогу

Студенів з училища навчили надавати домедичну допомогу
  • У Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбулися заняття з домедичної допомоги в умовах військового стану. На сторінці закладу поділилися світлинами.

Оволодіння базовими медичними знаннями й навичками необхідне кожній людині для збереження найціннішого — життя. Навчання проводив представник Благодійного фонду «Паростки добра» інструктор тактичної медицини Валентин Драмарецький.

— Під час навчально-тренувальних занять здобувачі освіти набули не тільки теоретичні знання, але й практичні вміння і навички, що у будь-якій ситуації можуть стати в нагоді, особливо під час війни. Ведення бойових дій створює постійний ризик ураження не тільки військових, але й цивільного населення, — зазначають у повідомленні закладу. — Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з алгоритмом проведення серцево-легеневої реанімації, порядком рятувальних дій при відновленні прохідності дихальних шляхів. Особлива увага під час проведених занять була приділена основним способам зупинки кровотечі. Кожен бажаючий на практиці міг оволодіти технікою накладання кровоспинного джгута на верхні та нижні кінцівки, герметизацією проникаючої рани грудної клітки оклюзійною пов’язкою.

Відео дня

 

Читайте також:

ДТП в селі Козятині: скутерист збив жінку і втік

У нашому районі на «зебрі» легковик збив 26-річну жінку

У нашому районі збили 81-річного велосипедиста. Він — у лікарні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up