Першачки дарували випускникам маленькі презенти: Останній дзвоник у ліцеї №2

Першачки дарували випускникам маленькі презенти: Останній дзвоник у ліцеї №2
  • Святкову лінійку у другому ліцеї планували провести на подвір’ї навчального закладу, але дощова погода внесла свої корективи.
  • Зібралися учні та педагоги в актовій залі.
  • Як минуло свято останнього дзвоника — дивіться наші фото

Традиційно останній дзвоник для школярів лунає 31 травня, та цьогоріч у Козятинській громаді свято влаштували на день раніше. Учнівський та педагогічний колектив ліцею №2 зібрався в актовій залі. Випускники 11-А та 11-Б урочисто зайшли на лінійку разом зі своїми класними керівниками. Залунав Козацький марш. До актової зали внесли Державний прапор України.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули на війні. По тому ліцеїстів запросили доєднатися до акції «Голоси дітей». Учні вийшли на подвір’я школи, аби пов’язати на дерева крихітні дзвіночки як символ голосів маленьких українців, які загинули внаслідок нападу росії на Україну.

Коли ліцеїсти повернулися до актової зали, до присутніх звернулася директорка ліцею №2 Наталія Міськова.

— Цей рік був для нас нелегким, — каже Наталія Міськова. — Попри всі випробування ми разом їх подолали і дійшли до закінчення. За можливість працювати у стінах рідного освітнього закладу ми щиро дякуємо Збройним силам України, які щодня у бойових умовах під ракетами і кулями ціною власного життя боронять нашу неньку Україну. Низький уклін кожному захиснику і захисниці.

Нагородили дипломами, похвальними листами та грамотами учнів, а також педагогів. По тому взяла слово президент ліцею Мирослава Проць.

— Хочу подякувати від усієї учнівської спільноти вчителям, які допомагали та підтримували у всіх наших здобутках та нашим батькам, які завжди поруч та пишаються нами, направляють нас на правильний шлях і допомагають, якщо бачать, що ми потребуємо їхньої підтримки, — сказала Мирослава. — Учнівська спільното, ми з вами пройшли гідно ще один навчальний рік, тому ми маємо цей прекрасний літній час на перезавантаження та відпочинок.

Першокласники зачитали вірші, а потім подарували крихітні символічні подарунки випускникам. Одинадцятикласників запросили на прощальний вальс. Першим на імпровізований танцпол вийшов 11-А. Хлопці з дівчатами танцювали під «Me and the devil». Учні 11-Б кружляли у вальсі під відомий трек Скрябіна «Спи собі сама».

Наостанок ліцеїсти заспівали пісню «Друзі, єднаймося!». По тому для ліцейної родини пролунав останній у навчальному році дзвінок — право дзвонити у дзвоник надали Анні та Олександру.

Читайте також:

Приймали вітання і танцювати вальс: репортаж з останнього дзвоника Козятинського ліцею № 1

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up