Приймали вітання і танцювати вальс: репортаж з останнього дзвоника Козятинського ліцею № 1

Приймали вітання і танцювати вальс: репортаж з останнього дзвоника Козятинського ліцею № 1
  • У Козятинській громаді для освітніх навчальних закладів сьогодні, 30 травня пролунав останній дзвінок.
  • Ми побували на святі у родині Козятинського ліцею № 1 імені Тараса Григоровича Шевченка, яке пройшло у міському будинку культури.

Красиві, усміхнені, щасливі та трішки схвильовані — цей день важливий для всіх учнів, особливо — для випускників. Цьогоріч зі стін ліцею відлітають два 11-их класи. Сьогодні вони прощаються зі школою, хоча, здається ще вчора йшли у перший клас. Сьогодні все для них — пісні, вітання та щирі побажання. Під гучні аплодисменти на сцену запросили тих, кому присвячується ця подія — випускники 2024 року. Щемлива та водночас щаслива мить…Звучить Гімн України, вшановуємо наших Героїв хвилиною мовчання…

За добрими та незмінними традиціями школярів вітає директор ліцею. Слово надали Оксані Кухар.

— Останній дзвоник — це по суті фініш, але насправді це і старт. Це початок нового рівня, нового кроку вперед. Я бажаю Вам, діти, зробити його сміливо, рішуче, впевнено. Завжди  пам'ятайте, Україна — це не зруйновані будинки та інфраструктура. Україна — це Ви. Працюйте плідно, живіть яскраво та змістовно, бажаю Перемоги, успіхів і миру. Слава Україні! — сказала Оксана Кухар, директор Козятинського ліцею №1 імені Т. Г. Шевченка.

Далі слова привітання випускникам за першокласниками. Такі милі та чарівні. Побажали всього найкращого та пообіцяли брати з них приклад. І ось вони всі на сцені — гордість і надія батьків, учителів — випускники 2024. Під пісню «Школа» всі підспівували та підтанцьовували. Настала найзворушливіша та найчарівніша мить — вальс у виконанні одинадцятикласників. Затанцювали гарно, вправно та емоційно під музичну композицію «Friends» у виконанні гурту «Chase Atlantic». «Молодці» — лунало з глядацького залу ще довго, не стихали і оплески

І залунав такий довгоочікуваний для учнів останній дзвінок, як доказ завершення 2023-2024 навчального року. Маленькі першокласники на згадку про школу подарували випускникам маленькі дзвоники. Завершилося свято патріотичним танцювальним флешмобом та словами: «Україна понад усе. Щасливого і мирного літа»

Фоторепортаж

 


Читайте:

Безкоштовні батути, вікторини, ярмарок: анонсували програму заходів до Дня захисту дітей

Чи можуть влаштувати у Козятині акцію зі стріт-арту?

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up