Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів

Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів
  • Цими квітневими днями в Козятинській дитячій музичній школі пройшли традиційні звітні концерти відділів. Цьогоріч їх могли провести наживо, що неабияк потішило і викладачів, і учнів, і їх батьків.
  • Поділилися фото

Фото і інформацію про виступи публікували на сторінці навчального закладу.

Першим звітував фортепіанний відділ. Юні музиканти та їх наставники представили свої досягнення. Ми почули сольні виступи ,дуети учнів від першого року навчання до випускного класу. В програмі прозвучали твори українських та зарубіжних композиторів.

Далі виступав струнно-народний відділ. Прозвучали виступи учнів на гітарі,скрипці та синтезаторі. Чудові номери ансамблю гітаристів та ансамблю скрипалів не залишили в залі байдужих.

Окрасою концерту став виступ ансамблю «Дивограй», який складається з викладачів відділу.

До речі, майже після 10-ти річної перерви ансамбль відновив свою діяльність та зірвав шквал овацій глядачів.

Далі звітував теоретично-мистецький відділ. Це дуже різнобарвний відділ, тому, що на ньому навчаються хореографії, художній майстерності, хоровому класу та сольному співу.

Свої номери представив загальношкільний хор, хор класи, дуети, тріо, хореографічні номери а також виставка художніх робіт.

Завершував серію звітних концертів духовий відділ. Найменший відділ школи. Виступали учні на самих різноманітних духових інструментах: флейті, кларнеті, трубі, тенорі, тубі.

 

Читайте також:

На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати

«Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up