Запрошують на фестиваль традиційної подільської страви

Запрошують на фестиваль традиційної подільської страви
  • Цими вихідними Глуховецька громада запрошує до себе на гостину
  • У селищі відбудеться перший регіональний фестиваль традиційної подільської кухні «Ох і колотуха — Глуховецька замануха»

У суботу, 20 квітня у Глухівцях відбудеться перший регіональний фестиваль традиційної подільської страви «Ох і колотуха — Глуховецька замануха». Громада запрошує усіх зустріти весну, заликати птахів, вшанувати українські звичаї та традиції. Захід розпочнеться о 13:00 на площі біля Будинку культури.

Фестиваль «Ох і колотуха — Глуховецька замануха» — один із культурних заходів у рамках проєкту «Музика єднає». Він впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Yoshiki Foundation America.

Як пишуть на сторінці Глуховецької територіальної громади у Фейсбук, Міжнародна організація з міграції реалізує різноманітні проєкти і допомагає переселенцям та громадам, які приймають переселенців. Організація має грантову програму для творчих та інклюзивних ініціатив, що пов’язані із музикою. Ініціативна команда Центру культури та дозвілля Глуховецької селищної ради взяла участь у проєкті та виграла грант. Завдяки цьому зможуть оновити музичне обладнання, яке на даний час застаріле. 

Відео дня

Фестиваль «Ох і колотуха — Глуховецька замануха» також відбудеться у рамках проєкту «Музика єднає». А 7 травня у рамках цього ж проєкту проведуть також фестиваль народної творчості «Свято Великодня прийшло — сонце-писанку принесло».

 

 

Читайте також:

Музей хліба поповнився новими експонатами

Таміла Свириденко подарувала Козятинському музею I-й том «Творів Тараса Шевченка»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up