За Ангеліну з Козятина голосували з Мальдівів та Кіпру. Про переможницю «Найкращого школярика»

За Ангеліну з Козятина голосували з Мальдівів та Кіпру. Про переможницю «Найкращого школярика»
  • На початку жовтня газета «RIA-Козятин» та наш сайт koziatyn.info, разом зі «СТО «AVTORITET» оголосили фотоконкурс «Мій найкращий школярик». 
  • Наші читачі та глядачі обирали своїх фаворитів та віддавали за них свій голос. І обрали!
  • Розповідаємо про переможницю — 5-класницю Ангеліну Стратійчук

Умови конкурсу були  прості — потрібно було завантажити фотографію та дані, натиснути синю кнопку «Взяти участь». Далі — справа за голосуванням, яке розпочалося 16 жовтня і тривало до 29. Наші читачі та глядачі обирали своїх фаворитів та віддавали за них свій голос. І обрали! З-поміж 40 учасників та учасниць перемогу здобула 10-річна козятинчанка Агнеліна Стратійчук. Її фото набрало 3974 переглядів, 521 вподобайку, 81 поширення та 85 коментарів. Це найкращі результати! 

Минулого четверга, 2 листопада відбулося нагородження. Ангеліна отримала подарунок від надійного партнера нашого фотоконкурсу автосервісу «Авторитет», сертифікат в дитячий магазин на 2000 гривень та солодощі.

Відео дня

Поспілкувалися з мамою переможниці Юлією, яка розповіла про доньку та поділилася секретом такого активного голосування.

Ангеліні — 10 років. Навчається у п’ятому класі Козятинського ліцею № 5. Дівчинка дуже активна та творча, має гарні результати у навчанні, відмінниця та староста класу. Тривалий час займалася спортивно-бальними танцями, ще маленькою ходила на гімнастику. Брала участь у багатьох конкурсах. Виступала у Львові, в Одесі, Житомирі, Бердичеві, Вінниці, Білій Церкві. Є багато перемог і нагород. Наразі Ангеліна на танці не ходить, але без діла не сидить — ходить на волейбол, на гурток «Сувеніри». Хоче ще записатися і на теніс. Участь у подібних конкурсах Агнгеліна взяла вперше. Про «Мого найкращого школярика» родина дізналися з посту у фейсбуці.

— Я побачила коли Надія, дружина власника «Авторитету», виставила історію. І подумала спробувати, — розповідає Юлія. — На той момент ще не знала, як буде проходити сама процедура конкурсу, додала свої двох донечок — Мілану (першокласницю) та Ангеліну. Але коли зрозуміла, що конкуренція чимала і нам «наступають на п‘яти», рішили «тягнути» одну. Голосування набирало обертів, в якийсь момент я навіть подумала, що ми програли. Голоси скакали. Підключили всіх своїх рідних та знайомих.

На питання, які міста, окрім Козятина, голосували за Ангеліну, Юлія сказала: «Мабуть буде легше сказати, які міста за нас не голосували, і навіть країни».

Виявляється за Ангеліну віддавали свій голос у Нідерландах, Ірландії, Чехії, Польщі, Словаччина, Молдова, Італія, Португалія, навіть з Мальдіви та Кіпр. Коментарі під фото писали навіть з Туреччини. Одним словом, нам було весело.

На урочистому нагородженні переможниці атмосфера теж була легка і невимушена.

— Нас всі знають і ми всіх знаємо, — каже Юлія — Забрали приз, дуже задоволені. Донька вже звикла до конкурсів та нагород.

 

Читайте також:

Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає

У ліцеї №5 відбувся обласний етап гімназіади з настільного тенісу

Вихованки гуртка «Сувенір» перемогли у всеукраїнському конкурсі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up