Виступи та нагороди. У Самгородку відбувся Дитячий патріотичний благодійний захід на підтримку ЗСУ

Виступи та нагороди. У Самгородку відбувся Дитячий патріотичний благодійний захід на підтримку ЗСУ
  • У четвер, 15 вересня в будинку культури села Самгородок відбувся Дитячий патріотичний благодійний захід на підтримку ЗСУ.
  • Підготовча група народного аматорського театрального колективу «Smagron» представила глядачам виставу«Як маленький Гриць матусю-Україну рятував», а підготовча та молодша група зразкового хореографічного ансамблю «Зірки Арчі» - танцювальні композиції.

Як йдеться на сторінці Самгородоцький будинок культури, виступи аматорів змінювались патріотичними руханками, не даючи дітям в залі довго сидіти на місці.

На заході також вручали нагороди.

Відео дня

Медаль та почесне звання «Волонтер» (за продаж благодійних квитків та збір коштів для ЗСУ) отримали:

Олександр Струтинський, Сніжана Осаулко, Софія Пасічнюк та Єва, Вікторія Оркуша, Єва Сергієнко, Анна Осаулко, Богдана Іваннікова, Даша Глухих, Люба Репетацьк, Ліля Білилівська, Евеліна Радзієвська, Богдана Житкевич, Ангеліна  Сікалюк та Аделіна, Даня Парджіані, Таня Бондаренко.

Медаль, почесне звання «Волонтер» та Рекордсмен зі збору коштів на ЗСУ» отримали:

  • - Дарина Адамовська (продала благодійні квитки на суму 1010 грн.);
  • - Давид Мосійчук (1010 грн.);
  • - Юля та Вова Клименко (1070 грн.).

Головну нагороду - Медаль «Супер-Мега-Крутий Волонтер», звання «Рекордсмен зі збору коштів для ЗСУ» та солодощі від Захисників отримала Яна Павлівська. Яна зібрала рекордну суму - 1250 грн. за рекордно короткий термін — менше ніж за пів доби. Ця енергійна волонтерка з добрим серцем запросила на захід всіх рідних, мешканців кількох вулиць та продала більше 30 квитків.

— Завершився захід Гімном України у виконанні юних волонтерів під час якого батьки у залі не стримували сліз, адже серця переповнювала гордість за підростаюче покоління та наших Захисників, які сьогодні виборюють незалежність. Ведуча заходу — Кароліна Бородянець подякувала всім присутнім та підкреслила, що згуртованість односельчан сьогодні надважлива, — йдеться у повідомленні

Читайте також:

«Хлопці щасливі, що нарешті у них є бус. Він їх буквально рятує»

У Козятині шитимуть одяг-трансформер для поранених бійців. Долучайтесь!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up