В Козятині на День святого Валентина зробили фотозону та лавку «в серці»

В Козятині на День святого Валентина зробили фотозону та лавку «в серці»
  • Листаючи сторінки у фейсбуці знайшли повідомлення, яке було розміщено на сайті міської ради. В ньому йшлося, що у фойє міського будинку культури від 12 по 15 лютого працюватиме фотозона «Лавка кохання».
  • Днем пізніше на центральній площі розмістили лавку з серцем.

В неділю, 13 лютого нам стало відомо, що на площі міська рада встановлює до Дня святого Валентина фотозону «Лавка закоханих». Коли ми приїхали на місце події, її тільки почали монтувати. Сама металева конструкція ще була не готова. Її підприємці Петро та Микола тільки почали укріплювати. Жартома запитуємо, скільки закоханих вже встигли сфотографуватися біля лавки?

— Ще ніхто не фотографувався. Ви ж бачите каркас тільки укріплюємо. Це завтра тут повісять гірлянду і тоді вже можна буде фотографуватися, — сказав підприємець Петро.

Від них ми дізналися, що їм було замовлено конструкцію з серцем лише укріпити. Хто замовляв і де замовляли лавку, підприємцям не було відомо.

Відео дня

Проект конструкції «Лавка закоханих» хороший. Його вже оцінили. Молоді мами Ірина, Оксана, Наташа, Катерина, Анна, кажуть: «Лавка» — це добре, черга за бруківкою.

Відвідали ми і фотозону, яка розміщена в будинку культури. Як розповіла нам начальник відділу культури Світлана Рибінська до неї підішли молодь громади і висловили бажання зробити декорацію до Дня святого Валентина. 

Молоді люди принесли тканину синього кольору та прикрипили на ньому декорації у вигляді місяця та зірок.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up